Tapes is dé specialist in storage en media

Al méér dan 30 jaar

USB-SPECIALIST WORD JE NIET ZOMAAR

30 jaar kennis en creativiteit in het produceren en ontwikkelen van USB-Sticks met logo bedrukking voor elke doelgroep.
Bij Tapes werken we altijd met hoge kwaliteit USB-Stick. Voorzien van A-grade chips van Toshiba en SanDisk. Kwaliteit is belangrijk voor ons en onze klanten. Tenslotte staat er wel een logo of afzender op een bedrukte USB-Stick. Bij ons geen goedkoopste prijsgarantie maar wel de Tapes kwaliteitsgarantie..

USB-Stick bedrukken
Bekijk onze uitgebreide collectie USB-Sticks en vraag direct een offerte aan. Binnen 24 uur ontvang je van ons bericht. Liever persoonlijk je wensen afstemmen? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten.

Snelle levering | Gratis bedrukking v.a. 50 ex. | Persoonlijke service | Data duplicatie

Bestsellers

HÉ TAPES, IK WIL NAAR DE USB SHOP!

USB-C/ OTG (On The go)

Zeker met de komende zomerperiode is een USB-C/OTG Stick een ideale Give Away. De sticks zijn te bedrukken of te graveren met een logo of afbeelding en zijn een prima relatiegeschenk.  Geheugen van de smartphone steeds vol met foto’s, muziek, en video’s? Dan is een USB-C/OTG stick de ideale oplossing.

Op deze flash drives sla je moeiteloos alle muziek, foto’s, films en documenten op zodat je nooit meer een ‘volle’ smartphone of tablet hebt. Interesse? Stuur een mailtje naar sales@tapes.nl of bekijk alle USB-C/OTG Sticks.

CUSTOM USB-STICKS

Als het echt uniek moet zijn!

Hier worden wij echt blij van! Wij creëren unieke USB-Sticks in de vorm van een product, logo of…wat jij maar wilt eigenlijk! Samen met onze opdrachtgever ontwikkelen we een 3D design met de juiste PMS kleuren. Met een custom USB creëer je de ideale premium die past bij jouw merk. Tenslotte bedrukken de de USB-Stick met een logo of afbeelding.

Meer informatie >>

ONZE MERKEN

VRAAG EEN USB OFFERTE AAN

Crystal USB

Laat je logo graveren in glas

Model Crystal is een USB-stick gemaakt van glas met een metalen sluiting. Het logo wordt met lasertechniek gegraveerd in het glas en verlicht middels een (standaard) wit Led-lampje.

De ontwerpkosten zijn inbegrepen in de prijs en als extra kan een mooie verpakking worden toegevoegd.  Meer weten over de productiemogelijkheden? Neem contact op met onze specialisten.

TAPES UPDATES


USB VERPAKKINGEN

650-x-600-USB-Verpakkingen-Tapes

Maak je USB productie af met mooie verpakking. Tapes levert diverse soorten verpakkingen met een mooie inlay voor de USB-Stick. Tevens kun je in de verpakking nog een folder kwijt of andere communicatiedrager.

Wij leveren verpakkingen van kunststof, plastic, papier en zelfs hout behoort tot de mogelijkheden. Ook een combinatie met VideoPack is mogelijk. Liever een custom verpakking? Neem dan contact op!

USB SECURITY

650-x-600-USB-Security-Tapes

Das pech! Data weg. Dit wil je natuurlijk altijd voorkomen. Wie kent de krantenkoppen niet? “Defensie medewerker verliest USB-Stick met geheime data”. Of ook een veelgehoord…

“Advocaat verliest USB-Stick met alle rechtbankverslagen”. Bij Tapes hebben we hiervoor een oplossing. USB-Sticks met bijvoorbeeld fingerprint beveiliging. Nog professioneler? Dan zijn iStorage USB-Sticks met encrypted pincode een veilige oplossing.

ONZE KLANTEN