CD/USB

Passion for Music

De muziekliefhebbers van TAPES staan voor je klaar

Muziek is emotie. Daarom staat bij TAPES.nl de muziek centraal en merken wij dat iedere artiest zo zijn eigen behoefte heeft om onderscheidend te zijn. Of je nu gaat voor digitale perfectie of het warme gevoel van analoog, wij zorgen ervoor dat het gevoel wat jij in de muziek stopt zich vertaald naar de muziekdrager.

Voor het persen of dupliceren van CD’s ben je bij TAPES op het juiste adres. Wij staan voor persoonlijk contact en uiteraard kunnen we standaard (set)prijzen afgeven. Een custom set, specifiek op jouw behoefte afgestemd, maakt je muziekproductie nog veel specialer. Alle aantallen en combinaties zijn mogelijk. Denk hierbij aan combinaties:

  • CD + Vinyl + cover/hoes
  • CD + USB + cover/hoes
  • Download cards + CD + Vinyl
  • Cassettebandje + Download cards + CD

Laat je inspireren en deel je wensen en ideeën met ons en wij adviseren je de best mogelijke oplossing!

TAPES Total Music Package

 

Alles onder één dak; van (glass)mastering tot verpakking en verzending
• Afhandeling auteursrechten (Buma/Stemra) • Gratis grafische begeleiding

Korte levertijden • Audio mastering • Merchandise (t-shirts, caps, sjaals, tassen, etc.)
• Fulfilment


Hé TAPES, vertel mij meer over de Total Music Package

Packaging

Een CD-cover/hoes is net zo belangrijk als de CD zelf. Door de nauwe samenwerking met diverse drukkerijen in binnen en buitenland kunnen wij verpakkingen en drukwerk leveren die jouw productie net die extra WOW-factor geven! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kartonnen wallet, jewelcase of digipack. Maar ook aan een luxe hardcover book (mediabook) of hardcover box. We denken ook graag mee over custom made covers en hoezen. The sky is the limit!


Muziek op USB Stick

Een gave gadget voor de fans! Voor het uitbrengen van muziek kan je er ook voor kiezen om dit op een USB Stick te doen. We kunnen USB Sticks bedrukken of graveren met het logo van de band. Zelfs een 3D USB in de vorm van het band logo kan gemaakt worden. USB Sticks zijn geheel naar eigen wens te personaliseren. Bovendien dupliceren we de muziek of muziekvideo ook voor je op de USB Stick, desgewenst kan dit ook met beveiliging. Klik hier voor de USB Stick modellen.

Download Cards: Interactie met de fans

Muziek verbindt en daarom des te belangrijker om interactie met jouw fans te creëren. Dit kan door het inzetten van download cards! Download cards zijn cards van pvc of karton en worden voorzien van een NFC-chip en/of een unieke code waarmee je fans toegang verleent (online) tot extra nummers én overige content zoals concertregistraties. Door gebruik te maken van de NFC-chip kunnen de fans met een simpele Tap met van de smartphone al toegang krijgen tot exclusieve of persoonlijke content. Hiermee kunnen we ook eenvoudig data verzamelen zoals hoeveel keer wordt een nummer beluisterd of bekeken, waar en eventueel door wie.

Je kunt fans zich ook laten registeren en om gegevens vragen als e-mailadres of geboortedatum. Op een later moment kun je vervolgens de interactie met ze aangaan. Door nieuwe nummers te sturen of een persoonlijke boodschap kunt sturen.

Cassettebandjes oftewel TAPES!

Muziek op cassettebandjes? Misschien een beetje old skool maar cassettebandjes zijn bezig aan een echte revival! Muziek is een beleving en in plaats van het streven naar digitale perfectie komt juist bij de analoge cassettebandjes het warme gevoel naar boven. Daarbij worden de cassettebandjes ook nog eens voorzien van jouw bedrukking en inlay.

Kleine oplages zijn al mogelijk en daarom ideaal als demo-tape. Dupliceren gebeurt real-time waardoor de hoogste geluidskwaliteit wordt behaald.

Meer weten of over de mogelijkheden voor jouw muziekproductie?