USB Bedrukken

USB Sticks bedrukken met logo als relatiegeschenk

Waarom een USB Stick met opdruk?

Eten is bederfelijk, een kaartje is saai en andere relatiegeschenken worden niet altijd gebruikt. Een USB Stick daarentegen, is het perfecte geschenk omdat het klein, praktisch en persoonlijk is. Maak nog meer impact als deze ook nog eens wordt aangeboden in een custom USB verpakking bedrukt met logo.


Promotie voor het bedrijf dankzij persoonlijke bedrukking

Bijna ieder bedrijf maakt gebruik van externe opslag, bijvoorbeeld in de vorm van USB Sticks. Typisch een product dat altijd op het bureau blijft liggen, want je weet maar nooit wanneer het nodig is. Voor een belangrijke presentatie, om enkele documenten te delen met collega’s of vanwege de extra opslagcapaciteit. Moet je nagaan hoe vaak het logo zichtbaar is. Daarom zijn USB Sticks met logo een doeltreffende manier om je bedrijf onder aandacht te brengen.

T-416-zwart-1-1.jpg

Bedrukte USB is goedkoop

Vaak worden relatiegeschenken in grote getalen gekocht, dat kan behoorlijk oplopen in de kosten. Gelukkig zijn bedrukte USB Sticks een relatief goedkoop relatiegeschenk. Daarnaast geldt: Hoe groter de afname van USB Sticks met opdruk hoe goedkoper het wordt! En je hoeft niet bang te zijn dat dit relatiegeschenk niet in de smaak valt, want een praktisch cadeau komt altijd van pas!

USB bedrukken

Een USB bedrukken biedt meer mogelijkheden dan je misschien wel denkt. Ten eerste voorzie je een USB stick van een uniek uiterlijk. Hierbij heb je ruim de keuze, van standaard designs tot aan een eigen design. Deze kun je voor jezelf aanschaffen, maar ook voor bedrijven biedt een USB bedrukken een hoop mogelijkheden. Hieronder kun je de pluspunten hiervan lezen, en tevens laten we je zien waarom TAPES.nl de beste keuze op dit vlak is.

De voordelen van een USB bedrukken

Het laten bedrukken van een stickie is de beste manier om deze van opvallende en stijlvolle look te voorzien die je op geen enkele andere USB stick aantreft. Leuk voor jezelf om als cadeau aan iemand te geven. Ook voor bedrijven is dit een interessante optie. Niet alleen is een USB stick inclusief naam en logo een leuke cadeau voor klanten en partners, maar het is ook een slimme manier van je bedrijf promoten. Bovendien zitten er nog meer voordelen aan het bedrukken van een USB stick als je voor onze site kiest. Ten eerste heb je op het gebied van USB sticks ruim de keuze als je een USB bedrukken wilt, zeker wanneer je kiest voor onze webshops. Wij hebben USB sticks in allerlei soorten en maten. Ook kan er gevarieerd worden qua kleur, en op het gebied van opslagruimte heb je tevens de keuze. Naast stickies voor consumenten, kun je bij ons ook terecht voor professionele USB sticks. Heb je interesse? Je kunt via onze site gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

USB laten bedrukken bij TAPES.nl

Naast het ruime assortiment zijn de voorwaarden voor de klant een groot voordeel van onze webshop. Sowieso bieden we je altijd 5 jaar garantie, voor welke USB stick je ook kiest. Ook extra’s zoals data en beveiliging behoren tot de mogelijkheden. Onze USB sticks zijn altijd van een hoge kwaliteit, en door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we onze klanten tevreden houden. Tot slot vervallen de drukkosten als je meer dan 50 exemplaren tegelijk bestelt.

Lees meer

Meer weten over USB Bedrukken en de mogelijkheden?