Over Areca Raid-systemen

Areca RAID-systemen, waar geavanceerde technologie en betrouwbaarheid samenkomen om uw dataopslagbehoeften te overtreffen. In de wereld van vandaag, waar data de ruggengraat vormt van elk bedrijf, begrijpen we het belang van het veilig en efficiënt beheren van uw waardevolle informatie. Areca RAID-systemen bieden niet alleen een robuuste bescherming tegen dataverlies, maar garanderen ook een optimale prestatie, waardoor uw bedrijfsvoering soepel en zonder onderbrekingen verloopt.

Areca, een gerenommeerd merk in de IT-industrie, staat bekend om zijn hoogwaardige RAID-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Met een breed scala aan configuraties, van RAID 0 tot RAID 6, bieden Areca RAID-systemen een flexibele aanpak voor elke opslagstrategie, waarbij veiligheid, snelheid en capaciteit centraal staan.

Areca Thunderbolt™ 3 / USB 3.2 Gen 2 to 12Gb/s SAS RAID Storage

De ARC-8050T3U-serie is uitgerust met dubbele Thunderbolt 3-poorten voor aansluiting op elke Thunderbolt 3-compatibele host en biedt een extra Thunderbolt 3-poort voor het in serie schakelen van andere randapparatuur, terwijl het ook stroom levert voor snel opladen van notebooks. De ARC-8050T3U heeft ook een volledige DisplayPort 1.4 video-uitgang aan de achterkant, waardoor een snelle en eenvoudige 8K 30Hz beeldschermopstelling mogelijk is.

Als een ARC-8050T3U is aangesloten op een USB-C-poort van een computer, wordt een USB-apparaatcontroller binnen het ARC-8050T3U-compatibele systeem geactiveerd, en de interne USB-apparaatcontroller stuurt USB (2.0, USB 3.2 Gen 1 of USB 3.2 Gen 2) signalen naar de USB-C-poort. In deze toestand gedraagt de ARC-8050T3U Thunderbolt 3-poort zich precies zoals een typische USB-C 3.2 Gen 2-compatibele connector.

WELK SYSTEEM PAST HET BESTE BIJ MIJ?

Dat adviseren we je graag. Je kunt altijd contact opnemen met een van onze storage specialisten. We komen graag bij je langs op kantoor om alle mogelijkheden te bespreken en de best passende oplossing te adviseren. Vraag nu een gratis scan aan!

Thunderbolt en USB Protocol
in ONE RAID Storage Thunderbolt 3 Port

De bestaande Thunderbolt 3-poort op de RAID-opslag ondersteunt geen compatibiliteitsmodus voor USB-C-computerpoorten. De nieuwste ARC-8050T3U Thunderbolt 3-poort van Areca ondersteunt zowel het Thunderbolt 3 als het USB-protocol, waardoor gebruikers van alleen USB-computers en gebruikers van Thunderbolt-computers naadloos toegang hebben tot dezelfde opslag.

T3U_cable_connection Areca

Highlights Areca RAID-systemen

• Hoogwaardige 40Gbps Thunderbolt 3-interface

• Ondersteunt gelijktijdige 4K in-/uitvoerworkflow

• Ondersteunt een USB-C computer port

• Volledige ondersteuning voor Apple M1-chip op Macs

• Configuratie via de Thunderbolt/LAN-poort/LCD

• 1m 40Gb/s actieve Thunderbolt™ 3 (USB-C) kabel inbegrepen

• Geavanceerde configuratie voor video prestatie-instellingen

• Biedt enterprise klasse gegevensbescherming en beveiliging

• Hardware-encryptie op controller-niveau (niet voor 4-Bay)

• Intelligente aan/uit-functie voor gegevensintegriteit

• Ondersteuning voor SED-functie (zelfversleutelende schijven)

• Firmware-update van harde schijven in één keer

Ultrafast Transfer Speed

De ARC-8050T3U 6/8/12-bays RAID-opslag is gebouwd om ongekende prestaties te leveren, waarbij alleen zorgvuldig gebruik is gemaakt van de beste componenten in zijn klasse. Deze omvatten de dual core ROC, PCIe Gen3 x8, 12Gb/s SAS, on-board cache SDRAM met ECC-bescherming en de nieuwste Thunderbolt3 USB-C poorten tot 40Gbps, dual 4K UHD externe schermen.

Krachtige Broadcom 12G SAS-engine

De ARC-8050T3U 6/8/12-bays RAID-opslag integreert de nieuwste Broadcom 12Gb/s dual core SAS Raid-on-Chip om u de maximale SAS- en SATA-bandbreedte en bescherming te bieden die u nodig hebt om zelfs de moeilijkste taken gemakkelijk uit te voeren.

True hardware RAID-controller

Het hart van de ARC-8050T3U 6/8/12-bays RAID-opslag is de ongelooflijk krachtige dual-core Broadcom ROC, die moeiteloos de gewenste prestaties levert. Het levert echte hardware RAID-functies zonder de CPU-rekenkracht op het hostsysteem te delen en verlicht ook de belasting van de CPU in vergelijking met software RAID en bij het opnieuw opbouwen van een array in het geval van een schijfstoring.

Voordelen van Areca RAID-systemen

Betrouwbaarheid en Veiligheid: OAreca RAID-systemen bieden een extra laag bescherming voor jouw data, waardoor het risico op dataverlies door schijffouten aanzienlijk wordt verminderd.

Hoge Prestaties: Areca RAID-oplossingen zijn geoptimaliseerd voor snelheid en efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die grote hoeveelheden data verwerken.

Schaalbaarheid: Naarmate een bedrijf groeit, kunnen Areca RAID-systemen eenvoudig worden uitgebreid om aan de toenemende opslagbehoeften te voldoen.

Gebruiksgemak: Areca RAID-systemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor ze eenvoudig te configureren en te beheren zijn, zelfs voor niet-technische gebruikers.

ARC-8050T3_12_trayout
ARC-8050T3_6M

Meer informatie over Areca RAID-Systemen?

Of je nu op zoek bent naar een manier om data te beveiligen, de toegangssnelheid te verhogen, of simpelweg de opslagcapaciteit uit te breiden, Areca biedt een oplossing die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met een gebruiksvriendelijke interface, eenvoudige installatie en ondersteuning van een deskundig team, maken Areca RAID-systemen het eenvoudiger dan ooit om data effectief te beheren.

Ontdek de kracht van Areca RAID-systemen en hoe ze jouw bedrijf kunnen helpen groeien door een veilige, betrouwbare en efficiënte dataopslag omgeving te bieden. 

Dus ben je klaar om jouw dataopslag naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met Tapes.nl op voor een vrijblijvend gesprek over hoe Areca RAID-systemen jouw bedrijf kunnen transformeren.

 

HÉ TAPES, IK WIL NAAR DE STORAGE SHOP