DVD

We love video

Video: more interaction

Video zorgt voor meer interactie met de doelgroep. Met video kun je veel beter het verhaal of de boodschap overbrengen. Er zijn veel mogelijkheden om je videoproductie te tonen aan je doelgroep of publiek. Een link naar de video mailen is niet heel persoonlijk. Een DVD of Blu-ray is dat juist wel, zeker als daar een mooi verpakking omheen zit.  Het verhoogt de attentiewaarde van je videoproductie en is bovendien al te maken in kleine aantallen.

Daarnaast hebben DVD’s en Blu-rays ook nog meer voordelen; ze zijn ‘hufter proof’ en de beeldkwaliteit is veel beter dan online streaming. Je kan leuke extra’s toevoegen in het menu zoals ‘behind the scenes’ of the making of.

PRODUCTIE

Voor het persen of dupliceren van DVD’s en Blu-rays zit je bij TAPES goed. Wij zorgen persoonlijk voor een perfecte productie en afwerking van jouw videoproject. Alle aantallen en combinaties zijn mogelijk.

  • DVD + Blu-ray + verpakking
  • DVD + USB + verpakking
  • DVD + Blu-ray + USB
  • Blu-ray + USB

Laat je inspireren of deel je wensen en ideeën met ons.  Wij adviseren de best mogelijk oplossing!

TAPES TOTAAL PAKKET

Alles onder één dak; van (glass)mastering tot verpakking en verzending • Professionele druktechnieken; zeefdruk, offset druk, thermal transfer
Gratis grafische begeleiding • Korte levertijden • Video mastering, encoding en authoring • Fulfilment en verzending

Hé TAPES, ik wil een DVD productie

Verpakkingen

Een DVD verpakking is net zo belangrijk als de DVD zelf. Door de nauwe samenwerking met diverse drukkerijen in binnen en buitenland kunnen wij verpakkingen en drukwerk leveren die juist jouw productie net die extra WOW-factor geven! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kartonnen wallet, DVD box of DVD-digipack. Maar denk ook aan een luxe hardcover book (mediabook) of hardcover box. We denken ook graag mee over custom made verpakkingen. The sky is the limit!

Video op USB-Stick

Een gave manier om je video te delen met je publiek! We kunnen USB-Sticks bedrukken of graveren met een logo. Zelfs een 3D USB in een vorm die bij jouw video past kan gemaakt worden. USB-Sticks zijn geheel naar eigen wens te personaliseren en kunnen we ook leveren met een persoonlijke verpakking. Bovendien dupliceren we de video ook voor je op de USB Stick, desgewenst kan dit ook met beveiliging. Klik hier voor de USB Stick modellen.

Meer weten over DVD, Blu Ray en de mogelijkheden?