Eco Friendly

Houten USB Sticks: de mooiste op een rij

Bent je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kan er ook gekozen worden voor een donkerdere houtsoort.

Waarom kiezen voor USB sticks van hout?

Wij leveren USB Sticks in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Een houten USB Stick straalt duurzaamheid uit. Daarnaast komt het origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heb jij voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien.

Houten USB Sticks laten bedrukken met logo

Nadat een USB Stick en houtsoort is uitgekozen, kan je de USB Stick nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met een logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld een slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn USB Sticks van hout een lust voor het oog!

Houten USB bedrukken

Een houten USB bedrukken is één van onze specialiteiten. Wanneer je op zoek bent naar een stickie om te voorzien van een eigen design, zul je zien dat je binnen onze webshop kunt kiezen uit een ruim aanbod. Eén van de opties waarvoor je kunt kiezen, is een houten USB stick. Deze beschikken over een geheel eigen look, naast dat ze de standaard functies van een stickie optimaal uitvoeren. Maar waarom zou je kiezen voor het laten bedrukken van een houten USB stick bij ons?

De voordelen van een houten USB bedrukken

Bij onze webshop is het mogelijk om alle materialen waarvan een USB stick gemaakt is te laten bedrukken, dus ook hout. De combinatie van hout en een afdruk geeft een uitzonderlijk resultaat. Een houten USB bedrukken voorziet de stickie van een unieke look. Bovendien behoud je de functies van een standaard USB stick, dus je kunt deze gewoon in het dagelijks leven gebruiken. Dat is mooi meegenomen, want hierdoor is een bedrukte houten USB stick zowel een leuk als een functioneel cadeau. Je kunt deze voor jezelf kopen, aan een vriend of aan meerdere personen tegelijk geven. Ook voor bedrijven is het mogelijk om een houten USB te laten bedrukken, bijvoorbeeld met het logo of de bedrijfsnaam. Deze kun je geven aan zakenrelaties. Functioneel, leuk en een goede manier om je bedrijf te promoten.

Houten USB laten bedrukken bij TAPES.nl

Het bedrukken van houten USB sticks laat je aan ons over. Met meer dan 30 jaar aan ervaring met het bedrukken van diverse ondergronden weet je zeker dat het resultaat altijd tot 100% tevredenheid leidt. Interesse? Via onze site selecteer je het type USB stick dat je wilt, waarna je gratis en vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Deze ontvang je binnen 24 uur. Ga je USB sticks bestellen? Ook deze leveren wij snel, omdat wij kunnen leveren uit onze eigen voorraad.

Lees meer

USB Sticks graveren

Een charmant detail aan houten USB Sticks is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van een logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Houten cadeauverpakking voor uw USB Stick

Elke USB Stick kunnen wij voorzien van een gepaste cadeauverpakking, waaronder een houten doosje (de Naturebox). Dit kleine, stijlvolle doosje schuift eenvoudig open en dicht. Met behulp van de juiste vulling wordt de USB Stick goed op z’n plek gehouden. Uiteraard kunnen wij de Naturebox bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap of logo.

Meer weten over onze Eco Friendly modellen? Of wilt u misschien een sample ontvangen?