Videopack

VIDEOPACK: custom made videobrochures & displays

VIDEO & PRINT GECOMBINEERD

VideoPack combineert video met print waardoor het een zeer waardevolle marketing tool is. Beeld én geluid zijn krachtiger dan duizend woorden! Al helemaal in combinatie met het juiste design en strakke copy. Een mooie gedrukte brochure of kaart met een hoogwaardig geïntegreerd LCD scherm. Dit maakt dat videobrochures zeer effectieve marketingtools zijn die ingezet kunnen worden voor vele doeleinden.

Enkele voordelen van VideoPack:

 • Maximale impact bij uw doelgroep
 • Beeld én print gecombineerd
 • 100% opent en bekijkt de VideoPack
 • Méér dan 90% bekijkt de hele video
 • Hoge attentiewaarde
 • Compleet in eigen huisstijl

Hé TAPES, vertel mij alles over VideoPacks

TAPES.NL & VIDEOPACK TOEPASSINGEN

Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die een videobrochure biedt voor een bedrijf, instelling of product. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve informatie/communicatie concepten en interactieve marketing campagnes, waarin de videobrochure een centrale rol inneemt. Ook een combinatie van een videobrochure en NFC technologie is mogelijk. Enkele toepassingen zijn:


MOGELIJKHEDEN

Bij het open van de videobrochures start de videoboodschap gelijk. Meerdere video’s zijn ook mogelijk en kunnen worden geselecteerd door geïntegreerde buttons in het artwork. De VideoPacks worden uitgerust met een sterke batterij zodat de videoboodschap vaak kan worden afgespeeld. Ingebouwde speakers zorgen voor een goed en helder geluid. De videobrochures zijn uit te breiden met extra mogelijkheden om nog meer impact te maken of om het juist persoonlijk te maken.

 • Extra buttons voor meer video’s of om het volume te regelen
 • Personalisatie van het drukwerk, maakt het nog persoonlijker
 • Uitsparingen, voor bijvoorbeeld een USB Stick of een product
 • Motion sensor/bewegingssensor
 • Koptelefoon + oordopjes
 • Standaard voor display inzet
 • Hardcover omslag
 • Spot uv-lak / foliedruk afwering

NFC, MEER INTERACTIE

VideoPack brochures en displays kunnen worden uitgerust met een NFC-chip. Deze NFC-chip wordt tijdens of na de productie toegevoegd aan het Videopack product. Door het aanraken of tappen van een NFC Chip met een smartphone wordt een digitale en interactieve beleving gelanceerd op het scherm van die smartphone. Middels een simpele aanraking (Tap) is het mogelijk om een video te bekijken, digitale content op te halen of bijvoorbeeld een afspraak in te plannen (Launch). Lees meer over onze NFC toepassingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

LCD SCHERMEN

VideoPacks kunnen worden voorzien van verschillende formaten LCD schermen. Van 2.4 inch tot wel 10 inch LCD schermen. Standaard leveren wij HD kwaliteit vanaf 5 inch schermen. De hogere resolutie van de HD schermen zorgt voor een heldere en scherpere beeldweergave dan het standaard beeldscherm. Daarnaast kan er ook voor een IPS scherm gekozen worden. IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en een inkijkhoek van 178 graden.LOSSE MODULES

Losse inbouwmodules bieden de mogelijkheid om de LCD schermen te verwerken in eigen geproduceerd drukwerk. Deze modules worden naar wens geproduceerd waarbij alle afmetingen mogelijk zijn. Buttons en aansluitingen voor adapter of USB kabel kunnen zowel op de voorkant als achterkant worden gemonteerd. De inbouwmodules kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst in een metalen blik of boek. Ook voor de vervaardiging van toonbankdisplays, giftboxen en het bevestigen van een videobrochure in een tijdschrift zijn deze inbouwmodules geschikt.

Oke, ik ben enthousiast over VideoPacks

X