Videopack

VIDEOPACK: custom made videobrochures & displays

NIEUW: 3D VideoPack

Vanaf nu is het mogelijk om 3D video’s en films af te spelen op onze VideoPack brochures en displays. Het scherm is eenvoudig met de vinger te bedienen, net als een smartphone of tablet.

Een nieuw vastgoedproject presenteren? Kies voor de 3D VideoPack.

Een nieuw automodel introduceren? 3D VideoPack!

De mogelijkheden en toepassingen zijn eindeloos.
Neem contact met ons op voor een demo en de mogelijkheden!

Hé TAPES, vertel mij alles over VideoPacks

VIDEO & PRINT GECOMBINEERD

VideoPack combineert video met print waardoor het een zeer waardevolle marketing tool is. Beeld én geluid zijn krachtiger dan duizend woorden! Al helemaal in combinatie met het juiste design en strakke copy. Een mooie gedrukte brochure of kaart met een hoogwaardig geïntegreerd LCD scherm. Dit maakt dat videobrochures zeer effectieve marketingtools zijn die ingezet kunnen worden voor vele doeleinden.

Er is al een VideoPack vanaf
€12,50 per stuk!

Snelle levertijden en géén minimum oplage. Bij TAPES.nl begrijpen we dat snel schakelen cruciaal kan zijn. Daarom kunnen wij onze VideoPack brochures al vanaf 1 exemplaar en binnen 5 werkdagen leveren!

Enkele voordelen van VideoPack:

 • Maximale impact bij uw doelgroep
 • Beeld én print gecombineerd
 • 100% opent en bekijkt de VideoPack
 • Méér dan 90% bekijkt de hele video
 • Hoge attentiewaarde
 • Compleet in eigen huisstijl
 • Begint direct met afspelen na openen
 • Meerdere video’s mogelijk per brochure of display
 • Leverbaar vanaf 1 exemplaar

Video brochure

Een video brochure is een grote technologische innovatie op het gebied van brochures. Als ondernemer zit jouw bedrijf nooit stil als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing. Elke nieuwe innovatie die een waardevolle toevoeging lijkt voor je marketing mix, zul je ook graag willen gebruiken. Wij kunnen een video brochure op maat voor je maken. Maar wat zijn de voordelen van een dergelijke brochure?

Waarom kies je voor een video brochure?

De combinatie tussen print en video levert je een video brochure op. Naast het mooie design van de brochure zelf, wordt print gecombineerd met een haarscherp LCD scherm van een hoge kwaliteit. Dit is een bijzondere manier om je eigen bedrijf te promoten. Bovendien maakt het indruk op mensen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat brochures met video’s veel meer impact maken dan vergelijkbare marketing brochures zonder video. Door de mate waarin een brochure inclusief video aandacht trekt, kan het van veel toegevoegde waarde zijn voor diverse soorten bedrijven. Als je gebruik maakt van onze diensten, zorgen wij er voor dat de brochure geheel op maat wordt gemaakt. Hierbij zal rekening worden gehouden met de huisstijl van je bedrijf. Bovendien kun je zelf bepalen wat de inhoud van de video wordt. Promotie, instructie, uitnodiging, een digitale rondleiding: het kan allemaal.

TAPES.nl: de beste video brochure ontwikkelaar

Als je een video brochure wilt laten produceren, ben je bij TAPES.nl aan het juiste adres. Om meerdere redenen hebben wij een streepje voor op de concurrentie. Ten eerste de uitstekende prijs – kwaliteit verhouding: hoge kwaliteit voor scherpe prijzen. Ten tweede heb je de keuze uit een ruim assortiment en veel custom-made mogelijkheden. We kunnen zelfs video brochures maken in de vorm van een product of logo. Daarnaast beschikken wij over jaren aan ervaring op dit vlak. Tot slot zijn diverse persoonlijke aanpassingen mogelijk. Daarom durven wij te garanderen dat we video brochures maken waar iedereen 100% tevreden over zal zijn.

Lees meer

TAPES.NL & VIDEOPACK TOEPASSINGEN

Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die een videobrochure biedt voor een bedrijf, instelling of product. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve informatie/communicatie concepten en interactieve marketing campagnes, waarin de videobrochure een centrale rol inneemt. Ook een combinatie van een videobrochure en NFC technologie is mogelijk. Enkele toepassingen zijn:

Bedrijfspresentatie
Productpresentatie
Instructievideo
Event uitnodiging
Visitekaartje
Digitale rondleiding
Brand activation
Promotievideo
Animatievideo
Educatievideo

MOGELIJKHEDEN

Bij het open van de videobrochures start de videoboodschap gelijk. Meerdere video’s zijn ook mogelijk en kunnen worden geselecteerd door geïntegreerde buttons in het artwork. De VideoPacks worden uitgerust met een sterke batterij zodat de videoboodschap vaak kan worden afgespeeld. Ingebouwde speakers zorgen voor een goed en helder geluid. De videobrochures zijn uit te breiden met extra mogelijkheden om nog meer impact te maken of om het juist persoonlijk te maken.

VideoPack brochures zijn al leverbaar vanaf 1 exemplaar. Wij kunnen indien gewenst binnen 5 werkdagen leveren. Bij hogere aantallen en afhankelijk van de wensen en eisen zijn de standaard levertijden ca. 14 werkdagen.

 • Extra buttons voor meer video’s of om het volume te regelen
 • Personalisatie van het drukwerk, maakt het nog persoonlijker
 • Uitsparingen, voor bijvoorbeeld een USB Stick of een product
 • Motion sensor/bewegingssensor
 • Koptelefoon + oordopjes
 • Standaard voor display inzet
 • Hardcover omslag
 • Spot uv-lak / foliedruk afwering

NFC, MEER INTERACTIE

VideoPack brochures en displays kunnen worden uitgerust met een NFC-chip. Deze NFC-chip wordt tijdens of na de productie toegevoegd aan het VideoPack product. Simpel gezegd zorgt de NFC optie voor meer interactie. Want middels de NFC-Chip kun je ontvangers bijvoorbeeld:
• Een video laten bekijken
• Zich laten aanmelden voor een event
• Direct een aanbieding bestellen
• Een kijkje nemen op de website

Hoe het werk?
Stap 1: Door het aanraken of tappen van een NFC Chip met een smartphone wordt een digitale en interactieve beleving gelanceerd op het scherm van die smartphone.
Stap 2:Zo kun je gebruiker bijvoorbeeld een (product)video laten bekijken, digitale content op laten halen of bijvoorbeeld een afspraak laten inplannen (Launch).

Lees meer over onze NFC toepassingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

LCD SCHERMEN

VideoPacks kunnen worden voorzien van verschillende formaten LCD schermen. Van 2.4 inch tot wel 10 inch LCD schermen. Standaard leveren wij HD kwaliteit vanaf 5 inch schermen. De hogere resolutie van de HD schermen zorgt voor een heldere en scherpere beeldweergave dan het standaard beeldscherm. Daarnaast kan er ook voor een IPS scherm gekozen worden. IPS technologie zorgt voor een hogere helderheid, beter contrast, hogere resolutie en een inkijkhoek van 178 graden.LOSSE MODULES

Losse inbouwmodules bieden de mogelijkheid om de LCD schermen te verwerken in eigen geproduceerd drukwerk. Deze modules worden naar wens geproduceerd waarbij alle afmetingen mogelijk zijn. Buttons en aansluitingen voor adapter of USB kabel kunnen zowel op de voorkant als achterkant worden gemonteerd. De inbouwmodules kunnen bijvoorbeeld worden geplaatst in een metalen blik of boek. Ook voor de vervaardiging van toonbankdisplays, giftboxen en het bevestigen van een videobrochure in een tijdschrift zijn deze inbouwmodules geschikt.

Oke, ik ben enthousiast over VideoPacks

Cases

Patientencommunicatie
Zorgcommunicatie
X