Over ons

TAPES.NL > STORE, SHARE, CARE

TAPES is al méér dan 35 jaar de expert in Storage en Media. Het fysiek opslaan, reproduceren en deelbaar maken van jouw media & data is ons specialisme. Voor een standaard product kan je overal terecht. Maar juist die extra service, ons meedenkend vermogen en het inspireren met de juiste toepassing of oplossing… dat maakt ons de perfecte partner voor bedrijven, organisaties en instellingen.

Bij ons kun je terecht voor Harde Schijven, SAN, RAID & NAS oplossingen en alles voor jouw foto of videoproductie. Van geheugenkaarten en card readers tot complete data-archiveringssytemen zoals LTO-Tape.
Op dit gebied zijn wij een van de marktleiders in Nederland. Of het nou om advies gaat, levering of installatie van producten, bij Tapes.nl denken we graag met je mee.

Maar ook voor Marketing campagnes hebben wij interessante producten. Wat dacht je van NFC, middels onze Interactive Print producten. Ook een mediaproductie uitbrengen op VideoPack  kan bij Tapes.nl. Wij hebben onze eigen Videobrochure lijn, speciaal ontwikkeld voor diverse doeleinde. Voor een corporate premium (promo), optimaal logistiek beheer (RFID) of USB-Stick producties (USB) ben je bij ons aan het juist adres. Wij begeleiden je naar altijd de best passende productoplossing. Daar houden we niet alleen van, daar zorgen we voor!

Inspirerend

Hebben we na 35 jaar alles gezien? Nee, elke dag ontdekken we nieuwe producten en toepassingen voor het delen en inzetten van data, content en media. Als wij het niet hebben….dan gaan we het voor je zoeken!

Flexibel

Elke klant of partner heeft weer eigen wensen en eisen. Daarom hebben wij graag direct contact met onze klanten. Om snel tot de kern te kunnen komen en daardoor snel te kunnen schakelen én leveren.

Beproefd

35 jaar kennis en creativiteit. Als toegewijde vakidioten zorgen wij ervoor dat onmogelijke zaken mogelijk worden. Als wij het niet voor je kunnen ‘fixen’… moet je je pas echt zorgen gaan maken.

We can laugh together, we can work together! Team TAPES.NL

Ons dynamische team staat voor je klaar, denkt graag met je mee en zet graag die extra stap met jou samen om tot een goed resultaat te komen.
Dus, schroom niet en mail, bel of…kom gewoon even langs voor een goed gesprek met een van onze specialisten.
(inside info: Donderdag lunchen we altijd iets extra lekkers, zo rond 13.00 uur)

Ook bij Team-Tapes horen?

We staan altijd open voor talenten met kennis, humor en de gave om klanten te laten lachen!
Momenteel zijn we op zoek naar een Sales kanon!
Bekijk de vacature hier.

HAPPY CLIENTS

Wat Tapes.nl allemaal voor jouw organisatie kan betekenen?

Drop een berichtje in onze mailbox en we nemen snel contact met je op!