Symply Nebula

Symply Cloud Systemen

Symply NEBULA is een betaalbare gegevensopslag die is ontworpen voor cloudgebaseerde productie, archivering en back-up. Het is alles wat u van de cloud verwacht en meer: schaalbaar op aanvraag, performant, klaar voor meerdere clouds, gebruiksvriendelijk, zeer duurzaam en veilig. En het heeft een enorm voordeel ten opzichte van andere aanbieders: kosten. De kosten van Symply NEBULA zijn aanzienlijk lager (tot 80% goedkoper) dan die van de grote Cloud Service Providers (CSP’s).

Gebouwd met behulp van een moderne architectuur die zowel objectopslag als netwerken met hoge capaciteit mogelijk maakt om te functioneren als een enkel platform. Deze flexibiliteit levert krachtige toegang tot S3-datapools voor gebruik met elke toepassing, vanaf elke verbonden locatie.

Symply NEBULA cloudopslag is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van makers en eigenaren van inhoud door uitstekende prestaties te bieden, ongeacht hoeveel opslagruimte u gebruikt. En het is betaalbaar, geen verrassingen op de factuur. Lage maandelijkse kosten per terabyte en geen kosten voor het ophalen van inhoud. Bepaal gewoon uw maandelijkse opslagbehoefte, reserveer die capaciteit, en dat is alles waar u voor betaalt. Zo eenvoudig is het echt.

Kenmerken en voordelen Symply Nebula

 • Altijd op de hoogte van uw kosten – geen verrassingen.
 • Geoptimaliseerd voor prestaties van zowel kleine als grote objecten.
 • Tot 10x sneller voor grote objecten en 120x sneller voor kleine objecten versus de drie grote CSP’s.
 • Multi-cloud geoptimaliseerd – profiteer van rekenservices van AWS, Azure, GCP en andere.
 • Verbeterde workflowtools, waaronder Nebula Bridge en Nebula Fabric.
 • 8 + 3 verwijderingscodering voor “elf nines” (99,999999999%) gegevensduurzaamheid.
 • Objectvergrendelingsfunctie voor onveranderlijkheid (WORM).
 • Met 99% dekking van AWS S3 API is Symply NEBULA compatibel met bijna alle S3-applicaties, waaronder toonaangevende media-activa beheerders, gegevensverhuizers, back-up- en archiefsoftware.
 • Gegevens worden beschermd via Secure Internet Transit (SSL) inflight en in rust optioneel beveiligd met AES 256-codering.
 • Toonaangevende data-tagging van objecten, voeg tot 10 extra data-tags toe voor elk object voor geavanceerde filtering en analyse.
 • Beschikt over een minimale object retentietijd van 30 dagen, aanzienlijk minder dan de 90 dagen die worden aangeboden door concurrerende leveranciers van cloudopslag.
 • 8 wereldwijde datacenters in de VS, het VK, Japan en Australië en er komen meer nieuwe locaties aan (Amsterdam + Frankfurt).

Meer weten over Symply Cloud Systemen? Neem dan contact op!

Waarom Symply Nebula?

Actief archiveren

Het herstellen van een back-up is tijdskritisch. SymplyNEBULA biedt gegevensonafhankelijkheid voor bijna elk scenario, terwijl gegevens sneller kunnen worden teruggehaald en een betere waarde hebben dan alternatieven zoals deep cloud-archieven.

Duplicatie

Maak tot drievoudige kopieën van uw gegevens, zodat deze beter kunnen worden gedeeld tussen geos. Maak, lees en wijzig bestanden op eenvoudig op meerdere locaties en bijna realtime.

Multi Cloud

Het software defined mesh-netwerk integreert met cloud service providers om aangrenzende cloud prestaties met een lage latency te leveren voor gegevensverwerking. Een bucket binnen SymplyNEBULA is toegankelijk voor toepassingen zoals big analytics, machine learning en AI die op meerdere cloudplatforms draaien, waaronder AWS, Azure en GCP. SymplyNEBULA maakt het mogelijk om één consistente dataset te gebruiken in meerdere clouds.

Bekijk alle Symply producten