USB-C Sticks: De Toekomst van Draagbare Opslag

Ontdek de nieuwe standaard in USB-Sticks opslag: USB-C Sticks. In een wereld waar technologie voortdurend evolueert, begrijpen we het belang van vooruitgang en aanpassing. Daarom willen we je graag kennis laten maken met onze reeks USB-C sticks, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne gebruikers die snelle, betrouwbare en veelzijdige opslagoplossingen vereisen.

 

USB-C ACTIE: 10% EXTRA

Bestel nu jouw nieuwe USB-C Sticks met logo opdruk

1. Kies je model
2. Vraag een offerte aan
3. Wij nemen de drukkosten voor onze rekening
4. Ontvang 10% extra USB-C Sticks bij levering

100 ex. bestellen = 110 ex. ontvangen
500 ex. bestellen = 550 ex. ontvangen
1000 ex. bestellen = 1.100 ex. ontvangen

* Actie is geldig t/m 31 augustus 2024. Minimale afname van 100 ex.

Waarom USB-C?

USB-C is de nieuwste standaard voor USB-connectoren en kabels. Het is omkeerbaar, wat betekent dat er geen “verkeerde” manier is om het aan te sluiten. USB-C biedt snellere dataoverdrachtsnelheden en meer vermogen dan zijn voorgangers, waardoor het de ideale keuze is voor zowel opladen als dataoverdracht.

BEKIJK AL ONZE  USB-C STICKS

Ben je klaar om de overstap te maken naar de nieuwste technologie in draagbare opslag? Bekijk ons assortiment USB-C sticks en vind vandaag nog jouw perfecte match!

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.

"Hoe USB-C Werkt"

Kenmerken van Onze USB-C Sticks

Ongeëvenaarde Snelheid

Onze USB-C sticks ondersteunen zijn in staat zijn om data over te dragen met snelle schrijf- en leessnelheden. Dit betekent dat grote bestanden, zoals HD-video’s en uitgebreide databestanden, binnen enkele seconden kunnen worden overgezet.

Grote Opslagcapaciteit

Met opties variërend van 8GB tot 256GB, bieden onze USB-C sticks voldoende ruimte voor al uw bestanden, foto’s, muziek en video’s. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over het opraken van opslagruimte.

Brede Compatibiliteit

Onze USB-C sticks zijn compatibel met een breed scala aan apparaten, waaronder laptops, tablets, smartphones en meer. Of uw apparaat nu over een USB-C of een traditionele USB-A poort beschikt.

Duurzaam en Draagbaar

Ontworpen met het oog op duurzaamheid en draagbaarheid, zijn onze USB-C sticks gemaakt van robuuste materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Hun compacte formaat maakt het gemakkelijk om ze overal mee naartoe te nemen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid van uw gegevens is onze topprioriteit. Onze USB-C sticks zijn uitgerust met A-grade chips van bekende merken als Sandisk en Toshiba. 

"Hoe USB-C Werkt"

Een kleine greep uit onze USB-C Collectie

"Hoe USB-C Werkt"

Hoe onze USB-C Sticks je leven vereenvoudigen

  • Voor Professionals: Snel bestanden overzetten tussen verschillende apparaten zonder zorgen over compatibiliteit of snelheidsbeperkingen.
  • Voor Fotografen en Videografen: Grote hoeveelheden media snel opslaan en overzetten, zodat u meer tijd kunt besteden aan het vastleggen van het perfecte moment.
  • Voor Studenten: Belangrijke documenten en projecten altijd bij de hand, veilig opgeslagen en klaar om te delen.
  • Voor Iedereen: Een betrouwbare en snelle manier om back-ups te maken van belangrijke bestanden, foto’s en herinneringen.

Actie: Gratis bedrukking v.a. 50 ex.

Bij een bestelling v.a. 50 exemplaren nemen wij de drukkosten voor onze rekening!  Maak de overstap naar de toekomst van draagbare opslag met onze USB-C sticks. Bezoek onze webshop om het model te kiezen dat het beste bij jouw behoeften past en profiteer van onze speciale aanbiedingen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze specialisten. We helpen je graag verder.

HÉ TAPES, IK WIL ADVIES