USB Bulk

USB Sticks bulk tegen groothandelsprijzen

Bestel USB Sticks als relatiegeschenk

Waarom USB Sticks bulk bestellen? Uitermate geschikt als relatiegeschenk voor alle klantrelaties. Omdat een USB Stick praktisch én persoonlijk is en altijd in de smaak valt. Zo hoef je niet per relatie op zoek te gaan naar een geschikt geschenk, maar kan iedereen blij worden gemaakt met hetzelfde cadeautje. Dat scheelt een hoop tijd, denkwerk en geld! Want bij ons profiteer je van volumevoordeel.


Bestel USB Sticks in bulk als promotiemateriaal

Op zoek bent naar een origineel promotiemiddel, dan komt een USB Stick goed van pas. Misschien iets duurder dan een bulk pennen of bierviltjes, maar tegelijkertijd vele malen effectiever. Want een USB Stick wordt veel vaker gebruikt dan een pen of een ander standaardproduct. Bovendien verslijten USB Sticks niet zo snel. Met een beetje geluk profiteer je met een bulk bestelling USB Sticks van 10 jaar reclame voor het bedrijf!

Onze voordelen ten aanzien van een groothandel

Wij begrijpen dat de overweging ontstaat om vanwege groothandelsprijzen USB Sticks te bestellen bij een groothandel. Helaas zijn deze aanbieders lang niet altijd flexibel wat betreft levertijd, persoonlijke wensen en prijsafspraken. Dat is jammer, want als je een bulk bestelling met USB Sticks plaatst moet deze natuurlijk volledig aan de wensen voldoen. Wij combineren het beste uit twee werelden: lage prijzen én een uitstekende service. Wij bieden onder andere:

  • Persoonlijke service met oog voor uw wensen
  • Groothandelsprijzen met prijsgarantie
  • Bestellingen vanaf 10 stuks
  • Gratis sample bij iedere bestelling

Meer weten over USB Bulk?