DATA TRANSPORT

Data-Transfer-as-a-Service

Gegevens overal opslaan
en overal naartoe verplaatsen

Lyve™ Mobile van Seagate® is een oplossing voor perifere opslag met hoge capaciteit waarmee bedrijven hun gegevens kunnen aggregeren, opslaan, verplaatsen en activeren. Deze geïntegreerde oplossing is schaalbaar, modulair en leverancieronafhankelijk en maakt een eind aan netwerkafhankelijkheden, zodat je enorme gegevenssets snel, veilig en efficiënt kunt overbrengen. Met verbruik-op-aanvraag, wat als service wordt geleverd, bestel en betaal je alleen voor de apparaten die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt.


Leg massaal gegevens vast

Geoptimaliseerd voor de periferie

Implementeer opslag op elke locatie en leg gegevens vast bij de bron

Snelle overdracht

Eenvoudige en veilige overdrachten

Verplaats je gegevens naar de cloud, zodat je ze aan het werk kunt zetten.

Flexibel abonnement

Gegevensoverdrachten op de juiste maat

Schaal op of af op basis van jouw evoluerende behoeften aan gegevensoverdracht.

Besparingen op lange termijn

Van kapitaaluitgaven tot operationele kosten

Kies voor rendabele gegevensoverdracht, geleverd als een service.

Hoe werkt het?

In drie eenvoudige stappen kun je massale gegevenssets vastleggen, opslaan en op aanvraag verplaatsen.

Stap 1: Serviceabonnement selecteren

Bij ons vindt je de oplossing, zowel voor sporadisch als regelmatig gebruik. Betaal per project of kies voor een jaarabonnement.

Stap 2: Apparaten kiezen

Bestel net zoveel apparaten en configuraties als je nodig hebt voor je taak en retourneer ze gewoon wanneer je ermee klaar bent. Gedaan met onderhoudskosten en technologie-upgrades.

Stap 3: Verplaats uw gegevens

Gebruik Lyve Mobile om gegevens vast te leggen en te verplaatsen in elke perifere, datacenter- of cloudworkflow.

HÉ TAPES, IK WIL MEER WETEN OVER DATA TRANSPORT! 

Serviceabonnementen

Pas je gegevensoverdrachtbehoeften op de juiste manier aan met flexibele serviceplannen die zijn ontworpen om jouw budget te optimaliseren. Speel in op veranderende projectbehoeften door het abonnement op elk moment aan te passen.

Projectabonnement

Profiteer van optimale flexibiliteit plus cloudimport.

Maandabonnement

Jaarabonnement

Profiteer van de beste prijs plus apparaatupgrades.

Jaarabonnement

Cloudimport in alle eenvoud

Versnel uw gegevensimport naar alle belangrijke clouds.

Met Cloud Import van Lyve Mobile helpen wij teams met het snel en eenvoudig overbrengen van hun gegevens vanuit elk eindpunt en elke perifere of corelocatie naar de cloud van hun keuze, inclusief multicloudplatforms. Zo werkt het:

  • Gebruik het Lyve Management Portal om de service toe te voegen aan uw projectabonnement, inloggegevens te valideren en importverzoeken in te stellen.
  • Betaal een vast bedrag per apparaat voor elke import.
  • Wij regelen alle verzendlogistiek, zodat u uw importapparaten snel en eenvoudig kunt ontvangen en naar ons verzenden.
  • Ons deskundige team importeert uw gegevens naar de cloud(s) van uw keuze.
  • Seagate Secure-technologie, apparaattracking en cryptografisch wissen bieden gegevensbescherming voor de hele levenscyclus van uw gegevens.
  • Krijg vaste ondersteuning en statusupdates van begin tot eind.

Lyve Management Portal

Ontdek in deze video hoe het Lyve Management Portal u helpt projecten te maken en beheren, gebruikers te wijzigen en uw facturering eenvoudig af te handelen.

Apparaten

Betaal alleen voor de apparaten en configuraties die u nodig hebt en stuur ze terug als u klaar bent. Laat het onderhoud en de technologie-upgrades maar aan ons over.

Lyve Mobile Shuttle

HDD EN SSD TOT 16 TB EN 8 TB

Veilige en robuuste opslag voor de opkomende periferie. Behoud de controle over gegevensoverdrachten en transportkosten wanneer gegevens in jouw bedrijf in beweging komen.

Lyve Mobile Array

HDD EN SSD TOT 96 TB EN 92 TB

Sla enorme hoeveelheden gegevens op in de periferie – in dagen, niet in weken. Deze veilige, draagbare rackmontageoplossing voor opslag in de periferie brengt bedrijfsgegevens in beweging.

Lyve Mobile Array-accessoires

Krijg toegang tot alle benodigde Lyve Mobile Array-accessoires om gegevens mobiel vast te leggen en ze te veilig te transporteren en in te nemen in uw cloud of datacenter.

Gebruiksscenario's & casestudy's

Dit zijn alvast enkele manieren waarop u vandaag al kunt profiteren van de voordelen van Lyve Mobile.

Opslag stroomlijnen in de periferie

Consolideer gegevens in elke omgeving met perifere opslag op aanvraag.

Leg geen beperkingen op aan het aantal gegevens dat u wilt vastleggen, ook niet in extreme omgevingen. Consolideer en krijg overal toegang tot meerdere terabytes aan eindpuntgegevens, zodat u sneller rendement kunt halen. Op verbruik gebaseerde tarieven passen zich aan uw veranderende opslagbehoeften aan, terwijl eenvoudige implementaties de noodzaak van dure infrastructuurinvesteringen elimineren. Behoud de gegevensintegriteit onder alle omstandigheden en beveilig gegevens tegen verlies of diefstal met beveiliging op bedrijfsniveau.


Omzeil knelpunten in de gegevensstroom

Verzend alle gegevens die u kunt verzamelen 10× sneller dan via het netwerk.

Gegevens zijn veel waardevoller als ze snel toegankelijk zijn in de periferie. Versnel uw gegevensworkflow door alle benodigde gegevens over te zetten, vanuit elke bron, op elke locatie en op elk gewenst moment. Apparaten voor schaalbare on-demand perifere opslag kunnen netwerkbeperkingen omzeilen door meerdere terabytes aan gegevens uit het veld te transporteren zonder uw budget te overschrijden. Zorg voor gegevensbeveiliging op bedrijfsniveau, zowel op stand-by als in beweging.


Verplaats gegevens naar de cloud onder uw voorwaarden

Verplaats gegevens massaal naar de cloud zonder uw IT-infrastructuur sterk bij te sturen.

Massaal gegevens verzenden via het netwerk is niet altijd mogelijk. Behaal sneller rendement door gegevens van externe locaties naar de cloud of datacenter te verplaatsen zonder te wachten tot het netwerk je bijbeent, en zonder ooit concessies te doen aan gegevensbeveiliging en -integriteit. Naadloze integratie met bestaande datacenterinfrastructuur vereenvoudigt de implementatie en maakt een einde aan hoge aanloopkosten. Op verbruik gebaseerde tarieven optimaliseren de totale eigendomskosten voor jouw evoluerende overdrachtsvereisten.

HÉ TAPES, IK BEN KLAAR OM TE BEGINNEN!