NANUK Hard Cases

Hard cases die je camera’s en drones beschermen

Bekijk alle modellen in de NANUK Shop

De voordelen van NANUK cases

Superieur ontwerp

Zachte hoeken en schuinde randen gaan samen met sterke karakterlijnen voor een ontwerp dat even strak en modern als stoer en betrouwbaar is

Onverwoestbaar & lichtgewicht NK-7 hars

Onverwoestbaar, lichtgewicht en gewapend met NK-7 hars bodies, zijn de NANUK cases ontworpen met afgeronde hoeken, dikke wanden en oversized details. NANUK is schokabsorberend om schade aan de koffer en, nog belangrijker, aan de kwetsbare inhoud te voorkomen.

Powerclaw Superieur sluitsysteem

NANUK’s gepatenteerde PowerClaw vergrendelingssysteem zorgt ervoor dat je spullen goed beschermd blijven tegen de elementen. Geïntegreerde schuifsloten bieden extra veiligheid en voorkomen dat je koffer opengaat tijdens transport of als hij valt. De supersterke nylon constructie zorgt ervoor dat uw kostbare spullen veilig blijven, waar uw reis ook heen gaat.

Levenslange garantie

Zachte hoeken en afgeschuinde randen gaan samen met sterke karakterlijnen voor een ontwerp dat even strak en modern als stoer en betrouwbaar is.

Tot 10 kleuren beschikbaar

Of het nu voor esthetische of meer praktische doeleinden is, kleurkeuze is een belangrijk kenmerk voor alle NANUK gebruikers. Daarom kun je kiezen uit een pallet van 10 kleuren. De kleuren variëren van noodoranje tot olijfkleurig. Zie de specifieke productpagina’s voor de beschikbaarheid van de kleuren.

Stapelbaar

Elke NANUK-koffer is stapelbaar met andere NANUK koffers van hetzelfde formaat. De geïntegreerde voetjes aan de achterkant van de koffer grijpen in elkaar met de voorkant van de koffer, zodat meerdere koffers veilig op elkaar gestapeld kunnen worden om ruimte te besparen of voor transport.

Plukschuim interieur

Al onze NANUK Cases worden standaard geleverd met een plukschuim interieur. De schuiminterieurs op maat bieden de allerbeste bescherming en ondersteuning voor uw delicate apparatuur. Wil je liever een custom interieur, dan kan dat. Neem contact op met onze specialisten om je wensen goed af te stemmen.

Neem contact op met onze specialisten om je wensen goed af te stemmen

Branches

Foto, Video & Broadcast

Het innovatieve ontwerp van NANUK wordt omarmd door creatieve professionals. Lichtgewicht, gebouwd om alles op te slaan wat te maken heeft met drones, camera’s en audiovisuele apparaten, zodat fotografen en videografen het perfecte shot kunnen najagen.

Industrie & energie

Mijnbouw, olie en andere energiesectoren vormen een van de meest afschrikwekkende omgevingen voor gevoelige en kostbare apparatuur. Dankzij de betrouwbare constructie van NANUK gaat er geen kostbare tijd en geld verloren aan het vervangen of repareren van apparatuur die tijdens het werk of het transport beschadigd is. Technici in het veld vertrouwen op NANUK.

Openbare veiligheid

De robuuste betrouwbaarheid van NANUK maakt het de duidelijke keuze voor eerstehulpverleners en openbare veiligheidsprofessionals over de hele wereld. Brandweerlieden, reddingswerkers, EMT’s, Emergency Management en andere hulpdiensten vertrouwen allemaal op NANUK-beschermkoffers om hun uitrusting ongeschonden ter plaatse te krijgen.

Outdoor

Buitensporters en Outdoor liefhebbers hebben veelzijdige bescherming nodig voor hun dure camera’s, smartphones, tablets, GPS-systemen, vuurwapens, scopes en meer. Lichtgewicht en variërend in maten van de stijlvolle NANO-serie tot de SMALL- en MEDIUM-serie, beschermen NANUK-beschermkoffers waardevolle spullen tegen stoten, stof en water.

Medisch

NANUK-beschermkoffers beschermen mobiele medische apparaten. NANUK beschermt levensreddende apparatuur zodat gebruikers erop kunnen rekenen dat ze zonder mankeren werken. Monitoren, beademingsapparatuur, defibrillatoren, draagbare beeldapparatuur, scanners en andere mobiele medische apparaten zijn goed beschermd en veilig dankzij de duurzame behuizing van NANUK. NANUK’s onverwoestbare koffers beschermen fragiele, geavanceerde apparatuur tegen de herhaalde klappen, vallen en schokken die optreden tijdens noodsituaties.

Bekijk alle modellen in de NANUK Shop