USB Bedrukken

USB Sticks bedrukken met logo als relatiegeschenk

Waarom een USB Stick met opdruk?

Eten is bederfelijk, een kaartje is saai en andere relatiegeschenken worden niet altijd gebruikt. Een USB Stick daarentegen, is het perfecte geschenk, omdat het klein, praktisch en persoonlijk is. Maak nog meer impact als deze ook nog eens wordt aangeboden in een custom USB verpakking bedrukt met logo.


Promotie voor het bedrijf dankzij persoonlijke bedrukking

Bijna ieder bedrijf maakt gebruik van externe opslag, bijvoorbeeld in de vorm van USB Sticks. Typisch een product dat altijd op het bureau blijft liggen, want je weet maar nooit wanneer het nodig is. Voor een belangrijke presentatie, om enkele documenten te delen met collega’s of vanwege de extra opslagcapaciteit. Moet je nagaan hoe vaak het logo zichtbaar is. Daarom zijn USB Sticks met logo een doeltreffende manier om je bedrijf onder aandacht te brengen.

T-416-zwart-1-1.jpg

Bedrukte USB is goedkoop

Vaak worden relatiegeschenken in grote getalen gekocht, dat kan behoorlijk oplopen in de kosten. Gelukkig zijn bedrukte USB Sticks een relatief goedkoop relatiegeschenk. Daarnaast geldt: Hoe groter de afname van USB Sticks met opdruk hoe goedkoper het wordt! En je hoeft niet bang te zijn dat dit relatiegeschenk niet in de smaak valt, want een praktisch cadeau komt altijd van pas!

Lees meer

Meer weten over USB Bedrukken en de mogelijkheden?