Data vernietiging

Data vernietiging

Bij TAPES.NL ben je op het juiste adres voor data vernietiging. Voor vele omroepen, media- en postproductiebedrijven vernietigen wij de broadcast en data tapes. Zoals back-up tapes, cartridges en videotapes. Wij vernietigen de oude tapes minder milieu belastend en uiteraard volledig gecertificeerd.  Er kan kosteloos gebruik worden gemaakt van afsluitbare containers voor de inzameling van de oude tapes en cartridges. Wij komen deze weer ophalen wanneer ze vol zijn. Voor elke hoeveelheid tapes hebben wij een passende oplossing.

Voordelen van datavernietiging via TAPES.nl:

  • Afvoer van oude tapes binnen 1 week of wanneer het beste uitkomt.
  • 100% vertrouwelijk en gecertificeerde vernietiging.
  • Verstrekking van het officiële vernietigingscertificaat na tape vernietiging.
  • Ophaal service op afroep.

Data vernietigen

Data vernietigen is een standaard proces voor diverse media- en productiebedrijven. Tijdens opnames is het goed mogelijk dat je een hoop opneemt waar geen gebruik van wordt gemaakt. Maar het kan ook zijn dat je op een duurzame en verantwoordelijke manier data wilt opruimen. Van VHS banden tot aan diverse soorten tapes, voor data vernietigen kun je bij ons terecht. Ook het vernietigen van verschillende typen datadragers kun je aan ons overlaten.

Waarom laat je jouw data vernietigen door ons?

Data vernietiging is een vak op zich, het klinkt makkelijker dan het misschien is. Vernietigen kan iedereen, maar grondig vernietigen is een uitdaging. Bij ons kun je volledig gecertificeerd jouw data laten vernietigen, om wat voor soort data het ook gaat. Ook kunnen wij goed omgaan met uiteenlopende hoeveelheden. Wij vinden altijd een passende oplossing. Oude tapes kunnen zelfs al binnen een week afgevoerd worden. Dit gebeurt op een 100% vertrouwelijke basis. Heb je snel vernietiging van de data nodig? Wij staan voor je klaar wanneer het jou het beste uitkomt. Het is mogelijk om onze ophaal service in te schakelen, als de hoeveelheid data te groot is voor jou om te vervoeren. Nadat de data vernietigd is, ontvang je een officieel vernietigingscertificaat. Naast alle soorten tapes, kun je bij ons ook terecht voor het vernietigen van datadragers. Tot slot zorgen wij er voor dat we hierbij zo duurzaam mogelijk te werk gaan, zodat we ook een groene optie zijn.

Datavernietiging: het kan via deze site

Wil je meer weten over onze services op dit vlak? Je kunt ons altijd bellen of een mailtje sturen. Daarnaast kun je via de druk op een knop een offerte aanvragen via onze site. Zo zie je meteen wat we voor je kunnen betekenen, en je zult zien dat we deze diensten voor een scherpe prijs voor je uitvoeren.

Lees meer

Welke soorten tapes kunnen er worden vernietigd?

Hieronder een greep uit de diverse soorten back-up tapes, audio tapes en video tapes die wij vernietigen:

VHS banden SLR-MLR tapes 8mm tapes
Betamax VXA tapes video8 tapes
Betacam SP SDLT tapes DTF tapes
Digibetacam DDS tapes MO tapes
Betacam HD AIT tapes T10000 tapes
DV CAM MiniDV / DV tapes
LTO tapes QIC tapes
DLT tapes Travan tapes

Datadrager vernietigen

Alle opgeslagen vertrouwelijke informatie op oude datadragers zoals floppydisks, cd-roms, DVD en USB sticks worden door ons vernietigd. Maar ook bedrijfsgevoelige data die op harde schijven staat worden door TAPES.NL permanent gewist en vernietigd. Wij garanderen 100% gecertificeerde datavernietiging. Een mooi detail is dat het restmateriaal hoogwaardig word gerecycled.

Meer weten over data vernietiging?

X