Data duplicatie

Data dupliceren: wij zetten de data over, met liefde!

  • Bij optie één wordt de data beveiligd ge-upload naar onze fabriek in China. Deze data wordt bij het vervaardigen van de chip op de chip geplaatst. Nadat de USB Sticks zijn geassembleerd en bedrukt worden de data nogmaals gecontroleerd.
  • Bij optie twee vind de duplicatie plaats in onze studio in Amsterdam waar een groot aantal USB duplicators klaarstaan om deze klus te klaren. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB Sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van uw datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB Sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

In beide gevallen staan we in voor de veiligheid van de bestanden en voldoen we aan de AVG wetgeving. Want wij kunnen ons voorstellen dat je het risico zo veel mogelijk wilt beperken!

Data duplicator

Soms vragen mensen ons wat het nut is van een data duplicator. Zij stellen, kort door de bocht, dat je data toch simpelweg kunt kopiëren en plakken. Echter is dit een stuk simpeler gesteld dan dat het in werkelijkheid is. Het dupliceren van data is namelijk een ingewikkeld proces als je het goed uitgevoerd wilt hebben. Dit kun je dan ook het beste overlaten aan een specialist. Hieronder lees je meer over hoe wij met een data duplicator omgaan en welke voordelen onze services jou en jouw bedrijf opleveren.

De voordelen van een data duplicator

Data van bedrijven is vaak gevoelig. Het is niet de bedoeling dat iemand, naast werknemers, hier inzicht in krijgt. Daarom is data duplicatie niet zomaar iets wat je even kunt uitvoeren. Dit moet grondig uitgevoerd worden, waarbij de veiligheid van de data voorop staat en waarbij de taken volgens de AVG wetgeving worden uitgevoerd. Als je gebruik maakt van onze diensten, ben je ervan verzekerd dat dit naar behoren gebeurd. Bovendien heb je meerdere opties. Ten eerste kan er voor gekozen worden om de data geheel veilig en vertrouwd up te loaden naar onze fabriek in China. Hier vindt de overgang van chip naar chip plaats, waarna je de optie hebt om de data te plaatsen op jouw opslagruimte naar keuze. Hierbij kun je denken aan een USB stick, harde schijf of SSD schijf. Bij elke stap wordt de data uitvoerig gecontroleerd. Maar er kan ook gebruik gemaakt worden van onze data duplicator in onze studio te Amsterdam.

Data dupliceren via onze webshop

Niet alleen heb je bij ons de keuze uit meerdere opties, maar je bent er altijd zeker van dat het dupliceren van data 100% veilig en vertrouw wordt uitgevoerd. Wij gaan goed om met bedrijfsgevoelige info, en door onze jaren aan ervaring weten wij precies hoe we dit optimaal kunnen uitvoeren. Interesse? Via onze site kun je geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

Lees meer

Data plaatsen of vervangen op USB Sticks

USB Sticks in bezit waarop data moet worden geplaatst of data moet worden vervangen? Wij nemen deze tijdrovende klus graag uit handen.

Ook als de USB Sticks niet bij ons zijn gekocht kunnen wij de data op deze sticks zetten. Wij beschikken namelijk over een groot aantal USB duplicators die dit mogelijk maken. Ook als er al data op de stick (deze mag niet vanuit de fabriek beveiligd zijn) aanwezig is kunnen wij deze zonder problemen verwijderen en de USB Sticks van de nieuwe data voorzien. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB Sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van de datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB Sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

Datatransfer

  • Wanneer de data niet groter is dan 20MB kan deze worden verzonden via e-mail.
  • Via WeTransfer kunnen databestanden tot 20Gb worden verstuurd.
  • Een link van een FTP server wij de data vanaf downloaden.
  • Zet de data op een CD, DVD, Blu-ray, USB Stick o.i.d. en stuur deze per post of koerier naar ons toe. Wij bieden ook de mogelijkheid om het op te halen.

Meer weten over Data dupliceren en de mogelijkheden?