Custom USB

Als het echt moet opvallen

USB sticks met vorm

De afgelopen jaren hebben wij heel veel Custom USB-Sticks ontworpen en geproduceerd. Van vrachtwagen tot vliegtuig, van yoga lerares tot 3D productverpakking. Bijna alles is mogelijk. Maar ook industriële producten als pompen, pijpen en gereedschappen behoren tot de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden van onze Custom USB Sticks zie je hiernaast. Maar we kunnen je nog véél en véél meer unieke vormen en mogelijkheden laten zien!

VOORDELEN CUSTOM USB-STICK

  • Maximale impact bij uw doelgroep
  • A-Grade chips (SanDisk/Toshiba)
  • USB-Stick zijn altijd handig
  • Ideale branded premium
  • Gratis ontwerpkosten
  • In 2D of 3D verkrijgbaar
  • Optioneel met custom verpakking
  • Tot 128GB geheugen mogelijk

Liever een standaard USB-Stick? Bezoek dan onze USB Shop!

In 3 stappen een eigen
Custom USB

Stap 1: Briefing

Wij willen zoveel mogelijk beeldmateriaal van het product of logo ontvangen. Ook andere grafische middelen zijn welkom, denk aan logo files (eps/ai). En natuurlijk ontvangen wij het product wat wij moeten namaken ook het liefst fysiek. Zo kunnen wij ons een compleet beeld vormen van de wensen en mogelijkheden voor de Custom USB.  Tot slot geeft men aan welke (PMS) kleuren of grafische patronen er op de productie moeten worden toegepast.

Stap 2: Design

Al de informatie uit de briefing worden verwerkt tot een digitaal design wat wij aan de opdrachtgever presenteren. Informatie over afmetingen, kleurstellingen en vorm worden hierin meegenomen. Maar ook de mogelijkheden om bijvoorbeeld een custom verpakking toe te voegen of een handig accessoires zoals een lanyard (carry) of sleutelhanger worden voorgesteld (indien gewenst). Ten slotte nemen we samen met de opdrachtgever de opties door om de productie te starten. Moet er nog data worden toegevoegd op de Custom USB-Sticks? Of een beveiliging? Pas als de opdrachtgever akkoord geeft op het voorstel nemen de Custom USB-Sticks in productie.

Stap 3: Productie en levering

Wij zorgen voor de juiste productie en natuurlijk de levering van de Custom USB-Sticks. Liever op voorraad houden bij ons en af en toe een batch uitleveren? Ook die fulfilment nemen wij voor onze rekening. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende brainstorm met onze specialisten!

USB-sticks in de eigen huisstijlkleur

Steeds meer bedrijven stellen hoge eisen aan USB producties. Zeker als het gaat om het naleven van huisstijlen. Tapes kan USB sticks leveren in eigen huisstijl kleuren. Wij hebben de mogelijkheid om de behuizing van de USB-stick te laten produceren in de gewenste Pantone kleuren. Het enige wat wij nodig hebben is een huisstijl handboek of de juiste pms waardes.

Om ervoor te zorgen dat de zelf ontworpen USB Stick ook echt de kleur krijgt die je wilt, werken we met het Pantone Matching System (PMS) kleurcoderingssysteem. Dit systeem zorgt voor duidelijkheid bij afspraken tussen de ontwerper en de drukker.

Meer weten over een custom USB Stick laten maken?