Data dupliceren

USB Sticks dupliceren: wij zetten de data over, met liefde!

  • Bij optie één wordt de data beveiligd ge-upload naar onze fabriek in China. Deze data wordt bij het vervaardigen van de chip op de chip geplaatst. Nadat de USB Sticks zijn geassembleerd en bedrukt wordt de data nogmaals gecontroleerd.
  • Bij optie twee vind de duplicatie plaats in onze studio in Amsterdam waar een groot aantal USB duplicators klaarstaan om deze klus te klaren. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB Sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van uw datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB Sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

In beide gevallen staan we in voor de veiligheid van de bestanden en voldoen we aan de AVG wetgeving. Want wij kunnen ons voorstellen dat je het risico zo veel mogelijk wilt beperken!


Data plaatsen of vervangen op USB Sticks

USB Sticks in bezit waarop data moet worden geplaatst of data moet worden vervangen? Wij nemen deze tijdrovende klus graag uit handen.

Ook als de USB Sticks niet bij ons zijn gekocht kunnen wij de data op deze sticks zetten. Wij beschikken namelijk over een groot aantal USB duplicators die dit mogelijk maken. Ook als er al data op de stick (deze mag niet vanuit de fabriek beveiligd zijn) aanwezig is kunnen wij deze zonder problemen verwijderen en de USB Sticks van de nieuwe data voorzien. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB Sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van de datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB Sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

Datatransfer

  • Wanneer de data niet groter is dan 20MB kan deze worden verzonden via e-mail.
  • Via WeTransfer kunnen databestanden tot 20Gb worden verstuurd.
  • Een link van een FTP server wij de data vanaf downloaden.
  • Zet de data op een CD, DVD, Blu-ray, USB Stick o.i.d. en stuur deze per post of koerier naar ons toe. Wij bieden ook de mogelijkheid om het op te halen.

Meer weten over Data dupliceren en de mogelijkheden?