kerst 2022

Video kerstkaarten, Video kerstbrochures
en andere leuke items voor de feestdagen!

Interactive Print
Maak je kerstkaarten interactief!

Een kerstkaart krijgen is altijd leuk! Maar een kerstvideo is misschien nog veel leuker. En wat nu als je die 2 combineert? Dan krijg je de interactieve kerstkaarten van Tapes.nl! Op deze papieren kerstkaarten kun je video content laden middels NFC technologie. Zo wordt elke kerstkaart nog leuker en interactiever!

De leukste kerstkaarten zijn interactief!

Tapes.nl levert kerstkaarten die de interactie aangaan met de ontvanger. Middels een NFC-Chip of een dynamische QR-Code maken we kerstkaarten interactief. Door met je telefoon te tappen (NFC) op de kerstkaart kun je extra content ontsluiten voor de ontvanger. Denk hierbij aan:
• Een videoboodschap
• Een eindejaar video
• Een website
• Een jaarverslag
• Een RSVP formulier
• Een cadeau laten kiezen

Maar er kan nog veel meer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de Interactive Print kerstkaarten van Tapes.nl verras je jouw klant of relatie.

Data

En alle interacties kunnen worden gemeten in een data dashboard dat wij kunnen leveren. Zo kun je precies zien wie de interactie is gestart en hoe vaak deze heeft plaatsgevonden. Dat worden interactieve feestdagen met de Video kerstkaarten en Video kerstbrochures van Tapes.nl

Hé TAPES.nl!
Ik wil meer weten over de mogelijkheden
van Interactive Print

Video kerstkaarten & Video kerstbrochures

Video is hot! En deze te gekke video kerstkaarten zijn dan ook ideaal voor feestdagen. Onze standaard VideoPack Kerstkaarten zijn voorzien van een helder LCD scherm. Omdat de kaarten zelf te ontwerpen zijn is het mogelijk ze in de eigen huisstijl te maken. Daarna voorzien wij ze van een persoonlijke videoboodschap of corporate kerstboodschap. Wist je dat onze VideoPack videobrochures een openingsscore hebben van 100%?

Schermen, formaten & mogelijkheden

Onze VideoPack kerstkaarten zijn ook verkrijgbaar met verschillende schermformaten en in diverse uitvoeringen, net als normale kerstkaarten. Bekijk hier alle mogelijkheden. Ook custom designs zijn mogelijk, zelf in de vorm van een kerstboom.  Daarnaast zijn er meerdere video’s op een VideoPack te plaatsen. Heb je zelf een leuk idee of vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Aantallen

Je kunt de VideoPack kerstkaarten bestellen vanaf 25 exemplaren. Maak er een mooie kerst van met Video kerstkaarten en Video kerstbrochures van Tapes.nl

Hé TAPES.nl!
Ik wil meer weten over de VideoPacks!

Kalenders en Desktop planners 2023

Verras klanten en relaties met een unieke kalender van jouw bedrijf of merk. Van Desktop planner (A2/A3) tot bureau kalender. Door de toevoeging van NFC maak je de kalenders interactief. Door te Tappen met een smartphone kan direct content worden ontsloten zoals:

• Een video of videoboodschap
• Een website
• Een Spotify playlist
• Een webinar
• Toegang tot een (online) event

Het mooie van een kalender is dat je op deze manier het gehele jaar interactie kan hebben met klanten en relaties integenstelling tot video kerstkaarten en video kerstbrochures. Een ideale marketing tool dus! Er is nog veel meer mogelijk dus vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Connectiviteit

iOS (iPhone 7 of nieuwer)

Beschik je over een iPhone XS of nieuwer dan kun je direct je met je smartphone tappen op de NFC-Tag. Een ouder model? Ga naar de App Store en download de applicatie ‘NFC Taginfo’. Open de applicatie en tap de smartphone tegen de NFC-Tag.

Android

Ga naar Instellingen en ga vervolgens naar Verbonden apparaten (of Draadloos en netwerken, Verbindingen of NFC – afhankelijk van het type toestel). Als je ‘NFC’ of een vergelijkbare optie ziet staan, heeft jouw toestel deze functie. Als je de optie ziet, kun je deze aanvinken en gebruiken.

Een eigen interactieve kalender bestellen voor jouw bedrijf? Vraag een offerte aan.
Of neem contact op met een van onze specialisten.

Cardboard Blaster Het muzikale kerstcadeau van Tapes.nl

Dé muzikale verassing en ideaal als relatiegeschenk. De Tapes.nl Cardboard Blaster. Deze coole gadget speelt je favoriete tracks af, thuis of op kantoor. Geen Bluetooth, geen USB, geen Wifi of kabels. Gewoon je smartphone in de box zetten en volume aan!

Gemaakt van 100% karton en compleet, 360˚ te bedrukken in full color maken deze gadgets tot de ideale branded premium.

Plaats je smartphone in de Tapes.nl Cardboard Blaster, zet je favorieten track op en geniet van het swingende geluid. Er is geen Bluetooth, USB-, WiFi- of kabelverbindingen met de smartphone nodig. De Blaster werkt op 3AA batterijen die wij optioneel kunnen bijleveren.

Weten hoe hij werkt? Kijk dan hier!

Hé TAPES,
neem contact met mij op over Video kerstkaarten en Video kerstbrochures