NFC printen

NFC: Guidance to more interaction

NFC printen

Voor NFC printen of drukwerk kun je bij TAPES.nl terecht. NFC, wat staat voor Near Field Communication, is een interessante nieuwe manier om marketing dichter bij consumenten te brengen. Dit is vrij letterlijk: om een verbinding te maken met een smartphone, moeten mensen de chip van de NFC toepassing tappen, oftewel aanraken, met hun smartphone. Hierna volgt een interactie. Dit kan van alles zijn, de mogelijkheden zijn grenzeloos.

Hé TAPES, vertel mij meer over NFC printen

TAPES.NL & NFC TOEPASSINGEN

Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die NFC biedt. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we naadloze customer journey’s, unieke interactieve marketing campagnes en innovatieve informatie/communicatie concepten die via NFC Chips mogelijk worden gemaakt. Iedere dag worden er nieuwe NFC concepten en toepassingen ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld:

Tap + Track

Traceren van pakketten
en andere objecten.

Tap + Betaal

Betaalmodules via NFC passen, armbanden of chips (bv Apple Pay).

Tap + Bespaar

Tap en pak een korting, aanbieding of persoonlijke korting.

Tap + Personaliseer

Tap en vul direct je gegevens in.

Tap + Autoriseer

Tap en verifieer jezelf.

Tap + Vertaal

Tap en kies vervolgens in welke taal een tekst vertaald moet worden.

Tap + Navigeer

Tap en ontdek de snelste route van A naar B.

Tap + Bekijk

Tap en bekijk direct een coole commercial of product film.

Tap + Verbind

Tap en verbind met WiFi of netwerk.

Tap + Leer

Tap en ontvang informatie over een onderwerp. Bv video of content.

Tap + Reserveer

Reserveer een plekje, tickets, bestelling of ander product.

Tap + Review

Direct een review geven online over een locatie of dienst.

Tap + Deel

Deel een moment of bezoek op je eigen social media kanalen.

NFC

NFC Tags zijn er in allerlei soorten en vormen. De bekendste voorbeelden zijn de PVC Passen, NFC Stickers en NFC Tokens. Daarnaast kunnen we de NFC Chips ook in veel materialen verwerken, zoals karton, papier en zelfs kleding. Zo kun je een NFC Tag ook in je producten verwerken, zodat een statisch product in een keer digitaal wordt. Zo is het product makkelijk te vinden in de winkel (Tap en Locatie) of te volgens tijdens transport.

Vormen

 • Stickers (diverse vormen en afmetingen)
 • Tags in de vorm van watervaste schijfjes
 • Sleutelhangers
 • Menukaarten
 • Wobblers
 • Wegbewijzering
 • Digital Out of home
 • Verpakking (kartonnen dozen)
 • Bierviltjes
 • Visitekaartjes
 • Polsbandjes
 • Placemats
 • Posters
 • Flyers / Productfolders
 • Fleshalslabels
 • WiFi signs
 • Abri’s
 • Kleding
Door toevoeging van een NFC-chip kan papier verbinding maken met mensen. NFC interactive print maakt papier smart

De voordelen van NFC printen

Om NFC mogelijk te maken, heb je een chip nodig die compatibel is met smartphones. Deze chip wordt omgeven door een NFC tag, die vele vormen kan hebben. Bijna alles kan interacteren met een mobiele telefoon, van een sleutelhanger tot aan posters. Dit zorgt er dan ook voor dat NFC marketing iedere keer weer mensen kan verrassen, omdat alles van menukaarten tot wegbewijzeringen hiervoor ingezet kunnen worden.

Een NFC tag is meer dan alleen maar een omhulsel. Ook het uiterlijk van deze tag moet er goed uit zien. Daarom is het fijn dat je NFC prints kunt laten maken via onze webshop. Zo kun je het uiterlijk van de NFC tag voorzien van een unieke look, op maat gemaakt voor jou en/of jouw bedrijf. Doordat NFC tags ook producten verwerkt kunnen worden, is dit een optie voor verscheidene soorten bedrijven. Wat voor bedrijf je ook hebt, je kunt bij ons terecht.

NFC print campagne: je start deze via onze webshop

Qua vormen en mogelijkheden maakt deze vorm van technologie een hoop mogelijk. Het is een innovatieve manier om klanten aan te trekken. Bovendien zorgt het verrassingselement er voor dat mensen deze vorm van marketing ook daadwerkelijk leuk vinden. Immers worden sommige vormen van reclame niet altijd gewaardeerd, maar bij NFC is dat zeker niet het geval. Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit voor lage prijzen, voer je het NFC printen uit via onze webshop.

NFC & Marketing toepassingen

In de Tapes.nl NFC & Marketing brochure vertellen we je meer over de mogelijkheden van NFC en hoe Tapes.nl je hierbij kan helpen. Wil je een keer brainstormen over NFC?  Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Bel of mail voor een afspraak.

Meer weten of NFC en de mogelijkheden?

Cases

Slot Loevestein
Party like there’s no tomorrow
Watch4Health