NFC kaarten

NFC: Guidance to more interaction

NFC kaarten

Als je NFC kaarten wilt laten maken, ben je bij deze site aan het juiste adres. NFC, ook wel bekend als Near Field Communicatie, is een nieuwe innovatie die ook op het gebied van marketing  en interactie veel mogelijkheden biedt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel bedrijven enthousiast zijn over de mogelijkheden op dit gebied. Dat zijn wij ook en daarom lopen wij voorop als het gaat om deze innovatie. Ook voor NFC kaarten kun je bij ons terecht, ongeacht de toepassing.

Hé TAPES, vertel mij meer over NFC Cards

TAPES.NL & NFC TOEPASSINGEN

Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die NFC biedt. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we naadloze customer journey’s, unieke interactieve marketing campagnes en innovatieve informatie/communicatie concepten die via NFC Chips mogelijk worden gemaakt. Iedere dag worden er nieuwe NFC concepten en toepassingen ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld:

Tap + Track

Traceren van pakketten
en andere objecten.

Tap + Betaal

Betaalmodules via NFC passen, armbanden of chips (bv Apple Pay).

Tap + Bespaar

Tap en pak een korting, aanbieding of persoonlijke korting.

Tap + Personaliseer

Tap en vul direct je gegevens in.

Tap + Autoriseer

Tap en verifieer jezelf.

Tap + Vertaal

Tap en kies vervolgens in welke taal een tekst vertaald moet worden.

Tap + Navigeer

Tap en ontdek de snelste route van A naar B.

Tap + Bekijk

Tap en bekijk direct een coole commercial of product film.

Tap + Verbind

Tap en verbind met WiFi of netwerk.

Tap + Leer

Tap en ontvang informatie over een onderwerp. Bv video of content.

Tap + Reserveer

Reserveer een plekje, tickets, bestelling of ander product.

Tap + Review

Direct een review geven online over een locatie of dienst.

Tap + Deel

Deel een moment of bezoek op je eigen social media kanalen.

NFC

NFC Tags zijn er in allerlei soorten en vormen. De bekendste voorbeelden zijn de PVC Passen, NFC Stickers en NFC Tokens. Daarnaast kunnen we de NFC Chips ook in veel materialen verwerken, zoals karton, papier en zelfs kleding. Zo kun je een NFC Tag ook in je producten verwerken, zodat een statisch product in een keer digitaal wordt. Zo is het product makkelijk te vinden in de winkel (Tap en Locatie) of te volgens tijdens transport.

Vormen

 • Stickers (diverse vormen en afmetingen)
 • Tags in de vorm van watervaste schijfjes
 • Sleutelhangers
 • Menukaarten
 • Wobblers
 • Wegbewijzering
 • Digital Out of home
 • Verpakking (kartonnen dozen)
 • Bierviltjes
 • Visitekaartjes
 • Polsbandjes
 • Placemats
 • Posters
 • Flyers / Productfolders
 • Fleshalslabels
 • WiFi signs
 • Abri’s
 • Kleding
Door toevoeging van een NFC-chip kan papier verbinding maken met mensen. NFC interactive print maakt papier smart

Waarom laat je NFC kaarten maken?

Eigenlijk ontkom je als bedrijf niet meer aan NFC. Een nadeel van menig marketing tool is dat het mensen wel bereikt, maar dat het vaak niet leidt tot engagement. Reclames kunnen een goede manier zijn om een grotere naamsbekendheid te genereren, maar het zet vaak niet aan tot acties. Echter wil je ook dat mensen acties ondernemen. Dankzij NFC kaarten ben je er sowieso zeker van dat mensen op zijn minst met je merk interacteren.

Bovendien is de kans dat dit aanzet tot acties (bijvoorbeeld het kopen van een product) groter dan bij andere marketingvormen. Dit komt niet alleen door de interactie, maar ook omdat mensen nog positief verrast worden door NFC technologie. Het is nog relatief nieuw, mensen zijn er nog niet al te bekend mee en door creatief gebruik kun je mensen versteld doen staan. Bovendien kun je er zelf een uitgebreide audiovisuele ervaring van maken. De potentie op dit gebied is dan ook groot.

NFC kaarten laten drukken via deze webshop

NFC kaarten drukken kan TAPES.nl voor je verzorgen. Om interactie tussen je smartphone en de NFC mogelijk te maken, moet er communicatie ontstaan tussen twee chips. De één is van de NFC, de ander zit in je smartphone. De NFC chip wordt verwerkt in een NFC tag. Het is deze tag die in een kaart of pas verwerkt kan worden. Wij ontwikkelen niet alleen de tag, maar ook het hele design.

NFC & Marketing toepassingen

In de Tapes.nl NFC & Marketing brochure vertellen we je meer over de mogelijkheden van NFC en hoe Tapes.nl je hierbij kan helpen. Wil je een keer brainstormen over NFC?  Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Bel of mail voor een afspraak.

Meer weten of NFC en de mogelijkheden?

Cases

Slot Loevestein
Party like there’s no tomorrow
Watch4Health