NFC drukwerk

NFC: Guidance to more interaction

NFC drukwerk

Op het gebied van Near Field Communication is een hoop mogelijk en een goed voorbeeld hiervan is NFC drukwerk of Interactive Print. Misschien ken je deze vorm van technologie al. Het wordt onder meer gebruikt voor het betalen middels je smartphone. NFC werkt middels een chip die verbinding kan maken met je smartphone. Dit kan dus gebruikt worden om te betalen, maar bedrijven kunnen NFC ook inzetten voor marketingdoeleinden of om hun klanten van info te voorzien.

Hé TAPES, vertel mij meer over NFC drukwerk

TAPES.NL & NFC TOEPASSINGEN

Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die NFC biedt. Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we naadloze customer journey’s, unieke interactieve marketing campagnes en innovatieve informatie/communicatie concepten die via NFC Chips mogelijk worden gemaakt. Iedere dag worden er nieuwe NFC concepten en toepassingen ontwikkeld, zoals bijvoorbeeld:

Tap + Track

Traceren van pakketten
en andere objecten.

Tap + Betaal

Betaalmodules via NFC passen, armbanden of chips (bv Apple Pay).

Tap + Bespaar

Tap en pak een korting, aanbieding of persoonlijke korting.

Tap + Personaliseer

Tap en vul direct je gegevens in.

Tap + Autoriseer

Tap en verifieer jezelf.

Tap + Vertaal

Tap en kies vervolgens in welke taal een tekst vertaald moet worden.

Tap + Navigeer

Tap en ontdek de snelste route van A naar B.

Tap + Bekijk

Tap en bekijk direct een coole commercial of product film.

Tap + Verbind

Tap en verbind met WiFi of netwerk.

Tap + Leer

Tap en ontvang informatie over een onderwerp. Bv video of content.

Tap + Reserveer

Reserveer een plekje, tickets, bestelling of ander product.

Tap + Review

Direct een review geven online over een locatie of dienst.

Tap + Deel

Deel een moment of bezoek op je eigen social media kanalen.

NFC

NFC Tags zijn er in allerlei soorten en vormen. De bekendste voorbeelden zijn de PVC Passen, NFC Stickers en NFC Tokens. Daarnaast kunnen we de NFC Chips ook in veel materialen verwerken, zoals karton, papier en zelfs kleding. Zo kun je een NFC Tag ook in je producten verwerken, zodat een statisch product in een keer digitaal wordt. Zo is het product makkelijk te vinden in de winkel (Tap en Locatie) of te volgens tijdens transport.

Vormen

 • Stickers (diverse vormen en afmetingen)
 • Tags in de vorm van watervaste schijfjes
 • Sleutelhangers
 • Menukaarten
 • Wobblers
 • Wegbewijzering
 • Digital Out of home
 • Verpakking (kartonnen dozen)
 • Bierviltjes
 • Visitekaartjes
 • Polsbandjes
 • Placemats
 • Posters
 • Flyers / Productfolders
 • Fleshalslabels
 • WiFi signs
 • Abri’s
 • Kleding
Door toevoeging van een NFC-chip kan papier verbinding maken met mensen. NFC interactive print maakt papier smart

De voordelen van NFC drukwerk

Een NFC chip wordt omgeven door een NFC tag. Goede voorbeelden van soorten tags die gebruikt kunnen worden zijn sleutelhangers en polsbandjes. Echter is het ook mogelijk om NFC tags in verpakkingen te verwerken. Zo kunnen consumenten met jouw producten interacteren. Wat ze vervolgens te zien of te horen krijgen, is geheel aan jou. Dit kan een reclameboodschap of muziek zijn, maar je kunt er ook een uitgebreide audiovisuele ervaring van maken. De keuze is aan jou.

Een NFC tag is natuurlijk meer dan alleen maar een omhulsel voor de chip. Het uiterlijk hiervan kun je ook aanpassen naar jouw wensen, zodat deze zo goed mogelijk op zal vallen bij potentiële klanten. Dat is waarom je kiest voor NFC drukwerk via deze webshop. Wij maken het uiterlijk compleet naar jouw wensen. Je kunt het design aan ons overlaten, maar je kunt er ook voor kiezen om een design bij ons aan te leveren. Wij zorgen er vervolgens voor dat het NFC drukwerk 100% aansluit op jouw huisstijl.

NFC drukwerken laten maken via onze site

Als je gebruik maakt van onze services, ben je gegarandeerd van 100% tevredenheid over het eindresultaat. Wij bieden je drukwerk aan van een hoge kwaliteit, en dat allemaal tegen scherpe prijzen. Drukwerk op het gebied van NFC is geschikt voor verschillende soorten bedrijven, en onze klanten komen dan ook uit verscheidene branches. Hierdoor hebben wij jaren aan ervaring met het maken van diverse soorten drukwerk. Ook jou en jouw bedrijf kunnen we helpen.

NFC & Marketing toepassingen

In de Tapes.nl NFC & Marketing brochure vertellen we je meer over de mogelijkheden van NFC en hoe Tapes.nl je hierbij kan helpen. Wil je een keer brainstormen over NFC?  Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Bel of mail voor een afspraak.

Meer weten of NFC en de mogelijkheden?

Cases

Slot Loevestein
Party like there’s no tomorrow
Watch4Health