kalender2022 mei

Interactive dekstop kalender

TAPES TOPPERS

Handige en leuke premiums voor merken en bedrijven

De zomer is in aantocht! Daarom is het nu het moment om na te denken over een leuke zomer premium voor klanten én personeel.
Bij Tapes.nl hebben we een mooie collectie premiums en relatiegeschenken die perfect als give-away voor merken en bedrijven.

Nu gratis bedrukking vanaf 50 exemplaren*
Bestel je jouw zomer premiums in Mei, dan nemen wij de drukkosten voor onze rekening*. Natuurlijk kun je ook een sample opvragen van een premium of, in overleg met onze specialisten, een custom premium laten ontwikkelen door Tapes.nl. Wat dacht je van een Powerbank in de vorm van een logo of product? Neem contact met ons op en vertel ons je wensen. Gaan wij die waarmaken!

*m.u.v. de Cardboard Blaster. 

Cardboard Blaster

Het swingend relatiegeschenk van TAPES

Dé muzikale verassing en ideaal als relatiegeschenk. De TAPES Cardboard Blaster. Deze coole gadget speelt je favoriete tracks af, thuis of op kantoor. Geen Bluetooth, geen USB, geen Wifi of kabels. Gewoon je smartphone in de box zetten en volume aan!

Gemaakt van 100% karton en compleet, 360˚ te bedrukken in full color maken deze gadgets tot de ideale branded premium.

Plaats je smartphone in de TAPES Cardboard Blaster, zet je favorieten track op en geniet van het swingende geluid. Er is geen Bluetooth, USB-, WiFi- of kabelverbindingen met de smartphone nodig. De Blaster werk op 3AA batterijen die wij optioneel kunnen bijleveren

Bluetooth Speaker

In unieke vorm of custom productie

Superleuk als premium. Zeker zo’n vintage platenspeler Bluetooth speaker. Telefoon verbinden en spelen maar. We hebben diverse modellen en uitvoeringen beschikbaar. Stuk voor stuk opvallende speakers die volledig te bedrukken zijn met een logo of opvallende boodschap. Sample ontvangen? Dat kan! Bekijk de hele serie in onze shop.

Powerbanks

Altijd én overal opladen!

Perfect voor de zomer. Onderweg in het vliegtuig of de auto. Op het strand of in de tent. Met een Powerbank zit je nooit zonder stroom voor je smartphone of tablet. En met een logo bedrukking weet de gebruiker in ieder geval wie voor de stroom zorgt :-). Ook bij Powerbanks is het mogelijk om een custom productie te laten maken. Bijvoorbeeld een Powerbank in de vorm van het logo of zelfs in de vorm van een product! Bekijk de modellen in onze shop of neem contact op voor de mogelijkheden. En bij afname van 50 exemplaren nemen wij de drukkosten voor onze rekening!

USB-C / OTG Sticks

Sla foto’s en video op of bingewatch zonder Wifi

OTG betekent On-The-Go. Deze USB-Stick stelt je in staat om een smartphone, tablet of notebook als USB host te gebruiken. Een OTG USB Stick kan verschillende aansluitingen hebben zoals een USB micro, USB-C, Apple Lightning of een combinatie van de aansluitingen. Een belangrijk voordeel van een USB-C/OTG Stick is dat je al je waardevolle foto’s en video’s van je telefoon snel en eenvoudig kan opslaan op de sticks. Zo verlies je die dierbare content niet.

Bingewatchen op vakantie!
en andersom werkt het ook goed. Want tijdens vakantie van films en series genieten in het buitenland kan ook met een USB-C/OTG Stick. Download de content op de Stick, sluit hem aan op je smartphone of tablet en bingewatchen maar!

Heb je een vraag over onze premiums?
Of wil je een model met eigen ogen zien?
We horen het graag!

Kalenders en Desktop planners 2022

Verras klanten en relaties met een unieke kalender van jouw bedrijf of merk. Van Desktop planner (A2/A3) tot bureau kalender. Door de toevoeging van NFC maak je de kalenders interactief. Door te Tappen met een smartphone kan direct content worden ontsloten zoals:

• Een video of videoboodschap
• Een website
• Een Spotify playlist
• Een webinar
• Toegang tot een (online) event

Het mooie van een kalender is dat je op deze manier het gehele jaar interactie kan hebben met klanten en relaties. Een ideale marketing tool dus! Er is nog veel meer mogelijk dus vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Connectiviteit

iOS (iPhone 7 of nieuwer)

Beschik je over een iPhone XS of nieuwer dan kun je direct je met je smartphone tappen op de NFC-Tag. Een ouder model? Ga naar de App Store en download de applicatie ‘NFC Taginfo’. Open de applicatie en tap de smartphone tegen de NFC-Tag.

Android

Ga naar Instellingen en ga vervolgens naar Verbonden apparaten (of Draadloos en netwerken, Verbindingen of NFC – afhankelijk van het type toestel). Als je ‘NFC’ of een vergelijkbare optie ziet staan, heeft jouw toestel deze functie. Als je de optie ziet, kun je deze aanvinken en gebruiken.

Een eigen interactive kalender bestellen voor jouw bedrijf? Vraag een offerte aan.
Of neem contact op met een van onze specialisten.

Data Dashboard: gratis bij een order*

Print campagnes kunnen via NFC gemeten worden (tappen is meten). Je kan precies zien hoeveel keer een video, product, uitnodiging is bekeken, waar en eventueel door wie. Hier kan je dan je vervolg (sales) acties weer op aanpassen. Je kan dus nagaan in welke regio klanten de meeste interactie creëerde waar je dan gerichter de sales op aan kan sturen.

Data Dashboard
Elke NFC chip heeft een unieke (niet te frauderen) chip-ID (UID). Door het koppelen van de chips aan ons platform kunnen we de chips zo programmeren dat we er waardevolle data aan kunnen onttrekken. Die data maken wij nu gratis inzichtelijk middels een dashboard. Bij interactive print producties ontvang je, afhankelijk van het project, een gratis  dashboard* met waardevolle inzichten in de data van bijvoorbeeld campagnes, gebruikers, locaties en nog veel meer.

Denk hierbij aan:

 • Tijdstip moment van tappen
 • Datum op moment van tappen
 • Locatie moment van tappen
 • De persoon die tapt (anoniem)
 • Wat de persoon afrekent (Order & Pay)
 • Hoe vaak er getapt wordt
 • Waar de persoon zich bevindt

* Vraag naar de voorwaarden.

Door toevoeging van een NFC-chip kan papier verbinding maken met mensen. NFC interactive print maakt papier smart

Interactive print

NFC biedt nog veel meer mogelijkheden in drukwerk. Bij TAPES.nl noemen we dit Interactive print. Door toevoeging van een chip kan papier connecten met mensen. Bijna iedereen heeft smartphones en tablets waarmee ze een schat aan kennis binnen handbereik hebben. En juist die smartphone is belangrijk bij deze nieuwe manier van print. Je leest meer over de mogelhijkheden op onze Interactive print pagina. Of bekijk alle te bestellen items in onze shop.

Wat wij voor je kunnen produceren o.a.

 • Print advertenties
 • Flyers
 • Brochures
 • Visitekaartjes
 • Uitnodigingen
 • Out of home
 • Verpakkingen
 • Posters

Hé TAPES, neem contact met mij op