Eco Friendly Gadgets

Houten Gadgets: de mooiste op een rij

Bent je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kan er ook gekozen worden voor een donkerdere houtsoort, waarmee Gadgets een klassieke en luxe uitstraling krijgen.

Waarom Gadgets van hout ?

Wij leveren Gadgets in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Een houten Gadget straalt duurzaamheid uit. Daarnaast komt het origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heb jij voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien.


Houten Gadgets laten bedrukken met logo

Nadat een Gadget en houtsoort is uitgekozen, kan je de Gadget nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met een logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld een slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn Gadgets van hout een lust voor het oog!

Gadgets graveren

Een charmant detail aan houten Gadgets is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van uw een logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Meer weten over onze Eco Friendly modellen? Of wilt u misschien een sample ontvangen?