Gadgets Bedrukken

Gadgets bedrukken met logo als relatiegeschenk

Waarom een persoonlijke Gadget?

Eten is bederfelijk, een kaartje is saai en andere relatiegeschenken worden niet altijd gebruikt. Een Gadget daarentegen, is het perfecte geschenk omdat het klein, praktisch en persoonlijk is. Maak nog meer impact als deze ook nog eens wordt aangeboden in een custom verpakking in de eigen huisstijl en met persoonlijke boodschap.

Promotie voor het bedrijf dankzij persoonlijke bedrukking

Bijna iedereen maakt wel gebruik van gadgets die nuttig zijn in het dagelijks (bedrijfs)-leven. Bijvoorbeeld Powerbanks, Bluetooth Speakers, Wireless Chargers of USB Multi Chargers. Leuke en innovatieve producten die altijd op het bureau blijven liggen, want ze zijn praktisch en ook leuk. De telefoon of tablet nog snel even opladen voordat je op pad moet voor die belangrijke meeting of lekker je eigen tunes afspelen, direct vanaf je mobiel. Deze gadgets zijn duurzaam en van goede kwaliteit Ze gaan dus lang mee! Daarom zijn Gadgets met logo een doeltreffende manier om je bedrijf onder aandacht te brengen én te houden!

Bedrukte Gadgets zijn betaalbaar

Vaak worden relatiegeschenken in grote getalen gekocht, dat kan behoorlijk oplopen in de kosten. Gelukkig zijn bedrukte Gadgets een relatief goedkoop relatiegeschenk. Daarnaast geldt: Hoe groter de afname van Powerbanks met opdruk hoe goedkoper het wordt! En je hoeft niet bang te zijn dat dit relatiegeschenk niet in de smaak valt, want een praktisch cadeau komt altijd van pas!

Meer weten over Gadgets Bedrukken en de mogelijkheden?