Usb duplicator

Data dupliceren: wij zetten de data over, met liefde!

  • Bij optie één wordt de data beveiligd ge-upload naar onze fabriek in China. Deze data wordt bij het vervaardigen van de chip op de chip geplaatst. Nadat de USB Sticks zijn geassembleerd en bedrukt worden de data nogmaals gecontroleerd.
  • Bij optie twee vind de duplicatie plaats in onze studio in Amsterdam waar een groot aantal USB duplicators klaarstaan om deze klus te klaren. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB Sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van uw datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB Sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

In beide gevallen staan we in voor de veiligheid van de bestanden en voldoen we aan de AVG wetgeving. Want wij kunnen ons voorstellen dat je het risico zo veel mogelijk wilt beperken!

USB duplicator

Als je gebruik maakt van een USB duplicator, wil je het risico zo veel mogelijk beperken. Dat snappen wij maar al te goed. Het is goed mogelijk dat je de data op de ene USB wilt overbrengen naar een andere USB. Dit kan voor jezelf zijn, maar het is mogelijk dat deze data bijvoorbeeld voor een collega bestemd is. Er kunnen vele redenen zijn waarom je jouw USB data wilt laten dupliceren. Onze USB duplicator maakt je dit gemakkelijk.

De voordelen van een USB duplicator

Bestanden veilig van een oude USB stick overplaatsen naar een nieuwe USB stick is moeilijker op een veilige manier uit te voeren dan je misschien denkt. Zeker wanneer je de nieuwe USB stick tevens wilt laten bedrukken. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we een USB duplicator optimaal in kunnen zetten. Je hebt hier de keuze uit meerdere opties. Ten eerste kun je er voor kiezen om je data veilig te uploaden naar onze fabriek in China. Hierbij zal de data, die te vinden is op de chip, overgeplaatst worden naar de chip van de nieuwe USB stick. Je privacy wordt gewaarborgd en alles wordt uitvoerig gecontroleerd. Maar je kunt er ook voor kiezen om ons gebruik te laten maken van onze duplicator in Amsterdam. Dankzij de speciale software wordt alles optimaal gekopieerd, veilig en gericht op jouw privacy.

Een UBS dupliceren: het kan via TAPES.nl

USB duplicatie kan dus op meerdere manieren bij ons. Het mooie is: waar je ook voor kiest, je bent er altijd zeker van dat dit op een veilige manier gebeurd en dat jouw privacy gewaarborgd wordt. De data zal 100% identiek gekopieerd worden, en bovendien heb je ook de extra optie om deze nieuwe USB stick te laten bedrukken. Daarom kies je voor de services van TAPES.nl.

Lees meer

Data plaatsen of vervangen op USB Sticks

USB Sticks in bezit waarop data moet worden geplaatst of data moet worden vervangen? Wij nemen deze tijdrovende klus graag uit handen.

Ook als de USB Sticks niet bij ons zijn gekocht kunnen wij de data op deze sticks zetten. Wij beschikken namelijk over een groot aantal USB duplicators die dit mogelijk maken. Ook als er al data op de stick (deze mag niet vanuit de fabriek beveiligd zijn) aanwezig is kunnen wij deze zonder problemen verwijderen en de USB Sticks van de nieuwe data voorzien. Deze hightech USB duplicators kopiëren alle informatie op de USB Sticks met speciale software. Eerst wordt er een 100% image van de datafile aangemaakt waarna het kopieerproces wordt gestart. Alle USB Sticks worden automatisch gecontroleerd en er wordt een file bijgehouden van de eventuele uitval.

Datatransfer

  • Wanneer de data niet groter is dan 20MB kan deze worden verzonden via e-mail.
  • Via WeTransfer kunnen databestanden tot 20Gb worden verstuurd.
  • Een link van een FTP server wij de data vanaf downloaden.
  • Zet de data op een CD, DVD, Blu-ray, USB Stick o.i.d. en stuur deze per post of koerier naar ons toe. Wij bieden ook de mogelijkheid om het op te halen.

Meer weten over Data dupliceren en de mogelijkheden?