Kies voor unieke custom gadgets

Bedrukt met jouw logo of boodschap

CONNECTING BRANDS
WITH PEOPLE

Online advertising is leuk, maar we moeten vooral niet vergeten dat traditionele communicatiemiddelen ook impact kunnen maken. Zeker als die bijdragen aan de beleving van een merkt op product!

Wat is mooier dan je logo op een Gadget? De hele vorm van de Powerbank, Bluetooth Speaker of Wireless Charger aanpassen naar het logo of huisstijl natuurlijk. Wij leveren standaard hoge kwaliteit premiums en gadgets en ook custom 2D én 3D Gadgets geheel naar jouw ontwerp en wens. Uiteraard helpen we bij de realisatie: de ontwerpkosten zijn inbegrepen.

NIEUW: TAPES CARDBOARD BLASTER

Dé muzikale gadgets voor deze zomer. De TAPES Cardboard Blaster! Deze coole gadget spelen je favoriete tracks ad, thuis of op kantoor. Geen Bluetooth, geen USB, geen Wifi of kabels. Gewoon je smartphone in of op de box leggen en volume aan!

Gemaakt van 100% karton en compleet, 360˚ te bedrukken in full color maken deze gadgets tot de ideale zomer premium. Een eigen unieke verpakking voor verzending of een cadeauverpakking maken dit tot uniek branded give aways voor jouw merk of bedrijf. Laat die zomer maar komen!

BLUETOOTH SPEAKERS

Niets leukers dan je favo tunes afspelen via een handige bluetooth speaker. Bij Tapes.nl hebben we een up-to-date collectie speakers. In diverse maten en vormen. Kies je voor standaard of kies je voor custom? Wij kunnen, geheel naar wens, een custom Bluetooth speaker voor je ontwerpen, in de vorm van bijvoorbeeld een logo, product of zelfs een auto of vrachtwagen. Zo creëren we samen die unieke muzikale premium voor jouw merk of organisatie.

Wil je een keer brainstormen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op met één van onze specialisten.
Bel of mail voor een afspraak.

HÉ TAPES, IK WIL MET JULLIE BRAINSTORMEN!

Nog meer ideeën en mogelijkheden

POWERBANKS

Nooit meer een lege smartphone! Dankzij een super handige Powerbank.

Powerbanks zijn hot. Ze zijn bijna onmisbaar in deze tijden 24/7 bereikbaar en online zijn. Met een Powerbank verleng je eenvoudig de batterij van een smartphone, tablet en zelfs camera. Bij Tapes hebben we een brede collectie powerbanks. Hypermoderne modellen maar ook opvallende items van beton, tarwe en zelfs hout. Alle Powerbanks zijn te bedrukken met een logo en in sommige gevallen ook luxe te graveren.

Iets unieks?
Kies dan voor een Custom Powerbank. Bijvoorbeeld in de vorm van uw logo of product. Dan maak je pas echt een onmisbare indruk!

Waarom branded premiums & gadets?

  • Maximale impact bij uw doelgroep
  • Must have items
  • Interactie ipv. statisch
  • Versterk uw propositie
  • Compleet in eigen huisstijl
  • Custom design mogelijk
  • Ontwerpkosten inbegrepen
  • Maak gebruik van onze design studio

WIRELESS CHARGERS

Met een wireless chargers, oftewel draadloze opladers heb je laadkabels meer nodig om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. Leg de smartphone op de wireless charger en het laden start automatisch. Let op, niet alle modellen smartphone zijn geschikt zijn voor draadloos opladen.  Onze specialisten kunnen je precies vertellen welke telefoon wel en welke niet geschikt zijn voor draadloos opladen. Onze wireless chargers kunnen worden voorzien van een logo of andere opdruk. Qua materialen hebben we modellen van staal, kunststof en hout. 

Custom charger
Natuurlijk! Tapes zou Tapes niet zijn als we ook voor deze serie premiums geen Custom ontwerp kunnen maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. We denken graag met je mee.

Grafische ondersteuning • Gratis verzending • Gratis digitale drukproef • Levering van kleine oplages mogelijk

ECO PREMIUMS & GADGETS

Bent je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Overigens kan er ook gekozen worden voor materialen als tarwe, beton, kurk, gerecycled papier of gerecycled plastic. Opdrukken kan in full color, of kies voor een luxe gravure van uw logo of boodschap.

Samen een keer brainstormen over welke premium of gadget past bij jouw merk of organisatie? 
Bel of mail voor een afspraak.

HÉ TAPES, NEEM CONTACT MET MIJ OP!