Plastic cards

Cards: Card solutions for your company

Bedrukken, personaliseren en gebruiken

Bedrukte passen/cards kunnen op veel manieren worden ingezet binnen het bedrijfsleven, het verenigingsleven of als loyalty systeem voor consumenten. Door gebruik te maken verschillende materialen, diktes en bedrukkingstechnieken kunnen we passen tailor-made bedrukken naar de wensen en eisen van iedere organisatie. Zo creëren we voor iedereen een unieke pas. Je kunt ook eigen Visitekaartjes door ons laten ontwerpen en voorzien van een NFC Chip. Even Tappen en alle gegevens verschijnen op het scherm van de smartphone en zijn met een klik op te slaan. Natuurlijk kun je ook een eigen ontwerp aanleveren.

Enkele extra personalisatie mogelijkheden:

 • Barcode / QR codes / Unieke codes
 • Handtekeningenvelden
 • Reliëf / Embossing / Spotvernis
 • Magneetstrip
 • Handtekeningenvelden
 • NAW gegevens
 • Stans en sleufgaten
 • Scratch laag

Plastic passen bedrukken

Plastic passen bedrukken is voor vele bedrijven een handige service. Maar ook buiten het bedrijfsleven om zijn er genoeg plastic passen waar je gebruik van maakt. Goede voorbeelden hiervan zijn een OV chipkaart of een Albert Heijn bonuskaart. Plastic pasjes bedrukken is echter een vak op zich, en dit laat je dan ook over aan een specialist zoals wij. Wij kunnen voor iedere organisatie en vereniging pasjes maken op maat. Dat kan je een hoop voordelen opleveren.

De pluspunten van plastic passen bedrukken

Plastic passen bedrukken kan ingezet worden voor passen met uiteenlopende functies. Hierbij heb je bij ons een hoop keuze. Zo kan er gevarieerd worden qua pasdikte, bedrukkingen en de gebruikte materialen. Het is geheel mogelijk een pas op maat te maken, waarbij 100% rekening wordt gehouden met jouw wensen en eisen. Ook het design van de bedrukking is geheel op maat te maken, zodat iedere klant voorzien kan worden van een eigen pas. Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan ons te geven om mee aan de slag te gaan, maar je kunt tevens ervoor kiezen het ontwerp aan ons over te laten. Op het gebied van het personaliseren van je pas is er een hoop mogelijk. Zo kun je deze voorzien van een bar code, maar ook van een magneetstrip of een veld voor bijvoorbeeld handtekeningen. Plastic passen bedrukken kan onder meer voor: klantenkaarten, cadeaukaarten, eventpassen, studentenpassen, visitekaartjes, vriendenpassen en nog veel meer.

Plastic passen laten bedrukken door TAPES.nl

Wat voor soort pas je ook nodig hebt, je weet zeker dat je deze kunt laten bedrukken via onze webshop. Bovendien gaan wij hierbij zo milieubewust mogelijk te werk, zodat we tevens één van de groenere opties van dit moment zijn. De passen kunnen ook van verpakkingen en badgehouders worden voorzien. Alles kan gepersonaliseerd worden.

Lees meer

TAPES.NL & Card toepassingen

Lever zelf een ontwerp aan of laat de pas ontwerpen door onze design afdeling. Maak de pas ook ‘smart’ door gebruik te maken van geprogrammeerde RFID en NFC chips. Daarmee is het mogelijk om de passen te koppelen aan een loyaliteitsprogramma of een kaartmanagementsysteem. Heel veel bedrijven en organisaties gingen je al voor. Vaak volledig gepersonaliseerd wat betreft opdruk, oplage en technische specificaties. Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die passen te bieden hebben.

Klantenkaarten
Cadeaukaarten
Spaarkaarten
Loyaltykaarten
Toegangspassen
Supporterskaarten
Ledenpassen
Legitimatiepassen
Schoolpassen
Visitekaartjes
Bonuskaarten
Vriendenpassen
Tankpassen
Studentenpassen
Eventpassen

Hé TAPES, vertel mij alles over cards

Eco-friendly

Maak de passen van milieuvriendelijk en duurzaam materiaal. De meeste passen zijn van PVC of ABS materiaal gemaakt. Maar er zijn ook alternatieven die milieuvriendelijker zijn. Daarnaast zorgt onze watervrije druktechniek ervoor dat er geen schadelijke oplosmiddelen in het milieu belanden. Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden voor je eigen milieuvriendelijke pas.

 • Passen van biologisch afbreekbare kunststof
 • Passen van gerecycled materiaal
 • Passen van Aardappelzetmeel / Rietsuiker
 • Passen van FSC Karton
 • Passen van Hout

Verpakkingen & badgehouders

Elke pas kan worden voorzien van een tailor-made verpakking. Denk hierbij aan een cadeauverpakking, een bedrijfsverpakking of een verpakking met uitleg over het gebruik en de inzet van de pas. Er is keus uit een groot aantal verpakkingen. Een standaard verpakking is al vanaf 10 stuks leverbaar, Een compleet gepersonaliseerde kartonnen verpakking, eventueel uitgevoerd met spotvernis en een preeg is ook mogelijk. Onze designafdeling denkt graag mee! Een badge- of pashouder voor een event of om toegangspassen te beschermen? Geen probleem ook die kunnen leveren. Neem contact op en vraag ons naar de mogelijkheden voor je eigen bijpassende verpakking.

Meer weten over cards en de vele mogelijkheden?