Party like there’s no tomorrow


Party like there’s no tomorrow

Tijdens het Party like there’s no tomorrow festival hebben wij NFC passen geleverd voor de bezoekers. Deze passen zijn bedrukt in de stijl van het festival en voorzien van een passende verpakking.  Tijdens het evenement konden de passen niet alleen als entreebewijs gebruikt worden, maar konden de passen ook (lokaal) opgewaardeerd worden en als betalingsmiddel worden ingezet. 

NFC armbanden en cards

NFC armbanden en cards worden steeds meer ingezet bij festivals deze zomer en zijn hét alternatief voor de traditionele, papieren festival toegangskaarten of armbandjes.

De NFC tags kunnen gepersonaliseerd worden met iemands profiel (naam, leeftijd, sexe, etc) of kunnen ingezet worden als ‘toegangsbewijs’ voor een event of festival. Daarnaast zijn NFC armbanden ook geschikt om contactloos betalen mogelijk te maken. Nooit meer in de muntjesrij bij festivals dus, maar gewoon simpel online een tegoed op de NFC armband laden en contactloos betalen middels de armband. Geld op? Dan kun je via je smartphone gewoon weer een nieuw bedrag op de armband zetten.

Meer weten over NFC voor jouw event?