Hoge kwaliteit Harde schijven

Met 3 jaar garantie!

THINK.CREATE.STORE

Oyen Digital is een innovatieve ontwikkelaar en fabrikant die gespecialiseerd is in opslag voor videospecialisten, onafhankelijke filmmakers, professionele fotografen en vele andere industrieën.

Oyen Digital is toegewijd aan het ontwikkelen van baanbrekende producten met behulp van uitgebreide kennis en ervaring in audio-/videoproductie en massaopslag. Oyen’s heeft een reputatie opgebouwd voor producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Tapes.nl is officieel distributeur van Oyen Digital in Nederland én Europa.

Avastor HDX Pro Dual USB-C 2TB-18TB
External Hard Drive met LockBox

De Avastor HDX heeft de norm gezet voor externe opslagapparaten die worden gebruikt door audio- en videoprofessionals over de hele wereld. Niet alleen aanbevolen door makers van inhoud, de HDX wordt ook aanbevolen door hardware- en softwarefabrikanten voor gebruik met hun toepassingen.

Door middel van rigoureuze tests zijn alleen de meest betrouwbare componenten en chipsets geselecteerd om een professioneel product te leveren in een compact apparaat. De HDX bevat een ingebouwde stille ventilator om ervoor te zorgen dat je schijf koel blijft. Een interne voeding elimineert de noodzaak van een lastige muuradapter en zorgt voor een gemakkelijke installatie. De HDX is compatibel met SATA 3.5 ″ harde schijven en heeft een eenvoudig installatieproces. De HDX Pro wordt geleverd in een stevige LockBox en is daarom ideaal voor de professional die de schijf mee willen nemen tijdens het reizen of vaker te maken hebben met extreme weersomstandigheden.

Avastor HDX PRO Lockbox

• Hoofdpoort: USB-C (USB 3.1 Gen2)
• Secundaire poort: USB-C (USB 3.1 Gen2) voor serieschakeling of extra USB-apparaten
• Compatible met 3.5-inch SATA HDD’s
• Capaciteit: 2TB / 7200 RPM
• Stille ventilator en interne voeding (100 / 240V)
• Ondersteund door een 4 jaar Avastor garantie

Inclusief: Avastor HDX Pro, USB C-C & USB C-A (3ft) kabels, voedingskabel (regio specifiek), verticale HDX-standaard, LockBox

Oyen Digital Helix Dura 1-2TB USB-C

De Helix Dura is een krachtige NVMe-gebaseerde SSD gebouwd met 3D TLC NAND-flash voor veeleisende 4K / 8K-videoworkflows.

Met snelheden tot 1050 MB/s is de Helix Dura een uitstekende keuze voor AV-professionals die constante overdrachtssnelheden van grote bestandsbibliotheken nodig hebben. De Helix Dura is universeel compatibel met alle USB en Thunderbolt 3 poorten en is plug-and-play klaar voor Mac en Windows.

Het schokbestendige koellichaamontwerp heeft een aluminium behuizing omhuld met een siliconenrubberen huls voor bescherming en duurzaamheid. Ten slotte wordt de Helix Dura ondersteund door een toonaangevende Oyen Digital 4 jaar garantie.

HÉ TAPES, IK HEB VRAGEN OVER DEZE PRODUCTEN!

OYEN DIGITAL MINIPRO
Dura RAID USB-C SSD

De MiniPro Dura RAID is een robuust dual-drive systeem met de nieuwste USB-C-aansluiting voor compatibiliteit met alle USB en Thunderbolt 3. De MiniPro Dura RAID maakt gebruik van de hoogste kwaliteit constructie voor power users die betrouwbare opslag nodig hebben. Het schokbestendige ontwerp is voorzien van een aluminium behuizing, ingekapseld in een siliconen rubberen hoes, voor maximale bescherming en impactbestendigheid.

De MiniPro Dura RAID biedt:
• Flexibele RAID-opslagbeheeropties: RAID 0 (Striping), RAID 1 (Mirroring), JBOD (onafhankelijke schijven, standaard) en BIG (Non-RAID samengevoegde schijven)
• Snelheden van meer dan 800 MB/s in RAID0
• 2TB t/m 8TB SSD

De Minipro Dura RAID wordt ondersteund door een Oyen Digital 3-jaar garantie.

BEKIJK ALLE OYEN DIGITAL PRODUCTEN