Houten usb stick met logo

Houten USB Sticks: de mooiste op een rij

Bent je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kan er ook gekozen worden voor een donkerdere houtsoort.

Waarom kiezen voor USB sticks van hout?

Wij leveren USB Sticks in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Een houten USB Stick straalt duurzaamheid uit. Daarnaast komt het origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heb jij voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien.

Houten USB Sticks laten bedrukken met logo

Nadat een USB Stick en houtsoort is uitgekozen, kan je de USB Stick nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met een logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld een slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn USB Sticks van hout een lust voor het oog!

Houten USB stick met logo

Een houten USB stick met logo is een slimme aankoop voor ondernemers. Als ondernemer ben je namelijk altijd op zoek naar nieuwe manieren om je bedrijf aan de man te brengen. Cadeaus voor zakelijke relaties zijn een goede manier om punten te scoren, zeker wanneer het cadeau ook nog eens nuttig is tijdens de werkdag. Bovendien is dit niet het enige voordelen van een houten USB stick met logo. De andere pluspunten lees je hieronder.

De pluspunten van een houten USB stick met logo

Nog altijd gebruiken we regelmatig USB sticks in ons dagelijks leven. Of dit nu voor je werk, je studie, je school of je vrije tijd is. USB sticks maken het namelijk gemakkelijk om diverse soorten bestanden te verplaatsen, van tekst documenten tot aan video’s en muziek. Bovendien kan een stickie deze gegevens veilig voor je bewaren. Natuurlijk kun je hiervoor ook de Cloud gebruiken, maar deze zijn eerder te hacken dan een USB stick. Een houten USB stick met eigen logo is vooral een aantrekkelijke optie voor bedrijven. Als ondernemer ben je op zoek naar goede giften om te geven aan zakelijke relaties. Ook kun je altijd extra opties voor een goodie bag gebruiken. USB sticks zijn niet alleen functioneel, maar door ze van een logo te zien kunnen ze ook je bedrijf promoten. Dit soort ‘sluipreclame’ is niet te direct en wordt daarom als prettig ervaren.

Houten USB stick met logo kopen bij ons

Een houten USB stick met logo is al met al dus een aanrader. Het heeft een bruikbare functie, het is een leuk cadeau, je kunt er alle logo’s op laten drukken en bovendien geeft het hout deze USB stick een karakteristiek uiterlijk. Bovendien maken wij het je eenvoudiger dan ooit om een offerte aan te vragen en de stickies te bestellen. Wil je een mooie korting scoren? Bestel er dan meer dan 50 tegelijk, zodat de bedrukkosten gratis zijn.

Lees meer

USB Sticks graveren

Een charmant detail aan houten USB Sticks is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van een logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Houten cadeauverpakking voor uw USB Stick

Elke USB Stick kunnen wij voorzien van een gepaste cadeauverpakking, waaronder een houten doosje (de Naturebox). Dit kleine, stijlvolle doosje schuift eenvoudig open en dicht. Met behulp van de juiste vulling wordt de USB Stick goed op z’n plek gehouden. Uiteraard kunnen wij de Naturebox bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap of logo.

Meer weten over onze Eco Friendly modellen? Of wilt u misschien een sample ontvangen?