Houten usb stick bedrukken

Houten USB stick bedrukken

Ben je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kan er ook gekozen worden voor een donkerdere houtsoort.

Waarom kiezen voor USB sticks van hout?

Wij leveren USB Sticks in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Een houten USB Stick straalt duurzaamheid uit. Daarnaast komt het origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heb jij voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien.

Houten USB Sticks laten bedrukken met logo

Nadat een USB Stick en houtsoort is uitgekozen, kan je de USB Stick nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met een logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld een slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn USB Sticks van hout een lust voor het oog!

Houten USB stick bedrukken

Ook een houten USB stick bedrukken behoort tot de mogelijkheden. USB sticks zijn er in diverse soorten en maten, en een houten USB stick is er hier één van. Naast de handige standaard functies van een USB stick, geeft het hout de USB stick een karakteristiek en mooi uiterlijk. Het oog wil ook wat, toch? Dit mooie uiterlijk kan alleen nog maar verbeterd worden dankzij de bedrukking. Dit kunnen wij voor je regelen.

Eenvoudig een houten USB stick bedrukken

Als je er zeker van wilt zijn dat jouw stickie over een unieke look beschikt, laat je jouw houten USB stick bedrukken bij onze webshop. Als je interesse hebt, kun je gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur zul je een offerte ontvangen. We laten je hierbij zien wat mogelijk is, want de bedrukking zal geheel naar jouw wensen uitgevoerd worden. Daardoor zijn onze klanten al meer dan 30 jaar zeer tevreden over onze diensten. Een houten USB stick bedrukken is voor meerdere partijen een aanrader. Ten eerste is het een leuk cadeau om te geven, en bovendien zullen mensen ook daadwerkelijk een houten USB stick gebruiken tijdens het dagelijkse leven. Ook voor ondernemers biedt deze gift mogelijkheden. Het is namelijk niet alleen een cadeau waar ontvangers blij meer zijn, maar je kunt deze stickie ook gebruiken om je bedrijf te promoten. Dit doe je door een USB stick te bedrukken met bijvoorbeeld het logo en de naam van je bedrijf.

Houten USB stick laten bedrukken door ons

Bij TAPES.nl kun je terecht voor het laten bedrukken van een houten USB stick. Natuurlijk is het mogelijk deze als gift aan te schaffen, maar wij snappen dat bedrijven meer dan één stickie nodig zullen hebben. Daarom wordt groot inkopen beloond: als je meer dan 50 exemplaren bestelt, betaal je alleen voor de USB sticks en niet voor het bedrukken.

Lees meer

USB Sticks graveren

Een charmant detail aan houten USB Sticks is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van een logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Houten cadeauverpakking voor uw USB Stick

Elke USB Stick kunnen wij voorzien van een gepaste cadeauverpakking, waaronder een houten doosje (de Naturebox). Dit kleine, stijlvolle doosje schuift eenvoudig open en dicht. Met behulp van de juiste vulling wordt de USB Stick goed op z’n plek gehouden. Uiteraard kunnen wij de Naturebox bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap of logo.

Meer weten over onze Eco Friendly modellen? Of wilt u misschien een sample ontvangen?