Houten usb stick bedrukken

Houten USB stick bedrukken

Ben je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kan er ook gekozen worden voor een donkerdere houtsoort.

Waarom kiezen voor USB sticks van hout?

Wij leveren USB Sticks in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Een houten USB Stick straalt duurzaamheid uit. Daarnaast komt het origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heb jij voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien.

Houten USB Sticks laten bedrukken met logo

Nadat een USB Stick en houtsoort is uitgekozen, kan je de USB Stick nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met een logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld een slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn USB Sticks van hout een lust voor het oog!

Lees meer

USB Sticks graveren

Een charmant detail aan houten USB Sticks is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van een logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Houten cadeauverpakking voor uw USB Stick

Elke USB Stick kunnen wij voorzien van een gepaste cadeauverpakking, waaronder een houten doosje (de Naturebox). Dit kleine, stijlvolle doosje schuift eenvoudig open en dicht. Met behulp van de juiste vulling wordt de USB Stick goed op z’n plek gehouden. Uiteraard kunnen wij de Naturebox bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap of logo.

Meer weten over onze Eco Friendly modellen? Of wilt u misschien een sample ontvangen?