Houten usb met logo

Houten USB Sticks: de mooiste op een rij

Bent je op zoek naar duurzame, stijlvolle Gadgets die je kan personaliseren? Dan is een Gadget van bamboe of hout een goede keuze. Er kan worden gekozen uit verschillende houten modellen, elk beschikbaar in meerdere soorten hout, waaronder bamboe. Dat is een populair materiaal omdat het exotisch oogt. Verder weegt bamboehout bijna niks en heeft het een mooie, lichte kleur. Overigens kan er ook gekozen worden voor een donkerdere houtsoort.

Waarom kiezen voor USB sticks van hout?

Wij leveren USB Sticks in allerlei vormen, soorten en materialen. Hout is slechts een van de vele keuzemogelijkheden. Waarom dan toch kiezen voor hout of bamboe in plaats van kunststof, leer of metaal? Een houten USB Stick straalt duurzaamheid uit. Daarnaast komt het origineel voor de dag, want zeg nu zelf: wanneer heb jij voor het laatst een houten kantoorartikel gezien? Tot slot is hout een prachtig materiaal om te zien.

Houten USB Sticks laten bedrukken met logo

Nadat een USB Stick en houtsoort is uitgekozen, kan je de USB Stick nog verder personaliseren door deze te laten bedrukken met een logo. Of met een andere opdruk naar keuze, bijvoorbeeld een slogan of contactgegevens. Maar ook zonder opdruk zijn USB Sticks van hout een lust voor het oog!

Houten USB met logo

Wil je een houten USB met logo aanschaffen? Dan ben je bij onze webshop aan het juiste adres. Vooral voor bedrijven is een houten USB met logo een aanrader. Nog nooit is het zo eenvoudig geweest om deze te laten maken. Bovendien is het mogelijk om groot in te kopen via onze site, en dit kan je zelfs een aangename korting opleveren. Er zijn veel redenen te bedenken waarom je een logo laat drukken op een USB stick. Deze worden hieronder voor je op een rijtje gezet.

Waarom een houten USB met logo laten bedrukken?

Een houten USB met eigen logo, dat is toch ontzettend gaaf? Als ondernemer ben je altijd op zoek naar goede cadeaus om te geven aan zakenrelaties. Je wilt iets geven waar ze niet alleen blij mee zijn, maar de gift moet ook nog te gebruiken zijn tijdens het werk. Zo weet je zeker dat je klanten en partners voorziet van iets nuttigs. Een houten USB met logo behoort zeker tot deze categorie. Immers is een USB stick de ideale manier om gegevens veilig te bewaren of over te brengen. Maar een houten USB voorzien van een logo heeft nog een aangenaam bijkomend voordeel: het is een slimme manier om je bedrijf te promoten. Iedereen die deze USB stick gebruikt, ziet namelijk het logo (en misschien ook wel de naam) van je bedrijf. Zo ben je er zeker van dat jouw bedrijf een blijvende indruk maakt op mensen.

Houten USB met logo kopen bij onze webshop

Als je houten USB sticks van logo’s wilt voorzien, moet je bij deze webshop zijn. Wij bieden je binnen 24 uur een offerte aan, zodat je weet wat je kunt verwachten. Door onze vele jaren aan ervaring leveren wij iedere keer weer drukwerk van een hoge kwaliteit. Bovendien kun je een mooie korting scoren als je in bulk inkoopt. Koop je meer dan 50 exemplaren, dan vervallen de kosten voor het bedrukken en betaal je alleen voor de USB sticks.

Lees meer

USB Sticks graveren

Een charmant detail aan houten USB Sticks is dat ze door de materiaalkeuze gegraveerd kunnen worden. Dit is niet mogelijk met plastic modellen. Denk aan het graveren van een logo of bijvoorbeeld een inspirerende boodschap.

Houten cadeauverpakking voor uw USB Stick

Elke USB Stick kunnen wij voorzien van een gepaste cadeauverpakking, waaronder een houten doosje (de Naturebox). Dit kleine, stijlvolle doosje schuift eenvoudig open en dicht. Met behulp van de juiste vulling wordt de USB Stick goed op z’n plek gehouden. Uiteraard kunnen wij de Naturebox bedrukken met een gepersonaliseerde boodschap of logo.

Meer weten over onze Eco Friendly modellen? Of wilt u misschien een sample ontvangen?