harde schijf vernietigen

Harde schijf vernietigen

Als je denkt dat een harde schijf vernietigen een simpele klus is, kom je al snel van een koude kermis thuis. Hiervoor heb je de diensten van een specialist nodig. Gelukkig ben je in dat geval bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor diverse vormen van data vernietiging, waaronder dus harde schijf vernietiging. Dit voeren wij 100% vertrouwelijk en gecertificeerd voor je uit. En dat is niet het enige voordeel wanneer je kiest voor onze services.

De redenen om een harde schijf te vernietigen bij ons

Een datadrager, zoals een harde schijf, vernietigen behoeft een specifieke aanpak. Wij zorgen er voor dat de (vaak) bedrijfsgevoelige data permanent wordt verwijderd en vernietigd. Na uitvoering van deze taak ontvang je een certificaat, waardoor je er 100% zeker van bent dat alles voor altijd is gewist. Dit kan allemaal uitgevoerd worden wanneer het jou het beste uitkomt. Bovendien is het mogelijk gebruik te maken van onze ophaal service om de oude harde schijven op te ruimen. Een bijkomend voordeel van onze diensten is dat wij hierbij zo milieuvriendelijk mogelijk bij te werk gaan. Data vernietiging, zeker wanneer er een fysieke component zoals een harde schijf aanwezig is, werd niet altijd even milieuvriendelijk uitgevoerd vroeger. Daar hebben wij verandering in gebracht. Zo voeren we niet alleen de vernietiging milieubewust uit, maar tevens recyclen we het materiaal dat overblijft. Dit maakt ons tot één van de groenere opties op dit punt.


Harde schijf laten vernietigen door TAPES.nl

Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor onze diensten. Niet alleen voeren wij deze taken op een kwalitatief hoogwaardige manier uit, maar dit doen wij ook tegen een scherpe prijs. Ook voor andere vormen van data vernietiging, bijvoorbeeld tape data of USB sticks, kun je bij onze webshop terecht. Interesse? Vraag geheel vrijblijvend een gratis offerte aan.

Meer weten over data vernietiging?