Hoge kwaliteit Harde schijven

Met 3 jaar garantie!

THINK.CREATE.STORE

Oyen Digital is een innovatieve ontwikkelaar en fabrikant die gespecialiseerd is in opslag voor videografen, onafhankelijke filmmakers, professionele fotografen en vele andere industrieën.

Oyen Digital is toegewijd aan het ontwikkelen van baanbrekende producten met behulp van uitgebreide kennis en ervaring in audio-/videoproductie en massaopslag. Oyen’s heeft een reputatie opgebouwd voor producten van hoge kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice. Tapes.nl is officieel distributeur van Oyen Digital in Nederland én Europa.

OYEN DIGITAL SHADOW DURA
Rugged Portable Hard Drive

De U32 Shadow Dura USB-C robuuste draagbare harde schijf biedt de nieuwste USB-C-connectiviteit voor de snelste beschikbare gegevensoverdracht. Het schokbestendige ontwerp heeft een aluminium behuizing in een hoes van siliconenrubber voor maximale bescherming en duurzaamheid.

De U32 Shadow Dura heeft:
• USB 3.1 / 3.0 en Thunderbolt 3 
• Een snelheid van meer dan 500MB / sec.
• Verkrijgbaar van 1TB – 4TB

De schijf wordt aangedreven door de USB-bus en heeft geen externe voedingsadapter of stuurprogramma’s nodig, waardoor het de perfecte draagbare opslagoplossing is. De U32 Shadow Dura wordt gedekt door een Oyen Digital-garantie van 3 jaar.

OYEN DIGITAL NOVUS
Externe USB-C Desktop Harde Schijf

De Novus externe harde schijf levert snelle opslagcapaciteit met hoge capaciteit in een robuust, stijlvol ontwerp. De Novus is voorzien van een aluminium behuizing ingekapseld in een siliconen rubberen hoes voor maximale bescherming en impactweerstand. De Novus bevat de nieuwste ASMedia-chipset om ervoor te zorgen dat uw schijf optimaal werkt.

De Novus biedt:
• USB-C-interface voor snelle overdrachtssnelheden 
• USB 3.1/3.0- of Thunderbolt 3-poort.
• De Novus is geformatteerd voor plug and play gebruik met Windows en Mac.

Voor de content creative die enorme opslag nodig heeft, biedt de Novus een eenvoudige en efficiënte manier om je storage capaciteit uit te breiden. Sluit de Novus eenvoudig aan op je apparatuur met de meegeleverde USB-kabel en je bent binnen enkele minuten operationeel. Bewerk of beheer je afbeeldingen en videocontent rechtstreeks vanuit de Novus. Door de ‘rugged’ siliconen behuizingen is deze hard disk ook erg ideaal voor onderweg. De Novus wordt ondersteund door een Oyen Digital 3-jaar garantie.

HÉ TAPES, IK HEB VRAGEN OVER DEZE PRODUCTEN!

OYEN DIGITAL MINIPRO
Dura RAID USB-C

De MiniPro Dura RAID is een robuust dual-drive systeem met de nieuwste USB-C-aansluiting voor compatibiliteit met alle USB en Thunderbolt 3. De MiniPro Dura RAID maakt gebruik van de hoogste kwaliteit constructie voor power users die betrouwbare opslag nodig hebben. Het schokbestendige ontwerp is voorzien van een aluminium behuizing, ingekapseld in een siliconen rubberen hoes, voor maximale bescherming en impactbestendigheid.

De MiniPro Dura RAID biedt:
• Flexibele RAID-opslagbeheeropties: RAID 0 (Striping), RAID 1 (Mirroring), JBOD (onafhankelijke schijven, standaard) en BIG (Non-RAID samengevoegde schijven)
• Snelheden van meer dan 800 MB/s in RAID0

De Minipro Dura RAID wordt ondersteund door een Oyen Digital 3-jaar garantie.

 

BEKIJK ALLE OYEN DIGITAL PRODUCTEN