AUTOMOTIVE

Maak je communicatie smart met Tapes.nl

CONNECTING BRANDS
WITH PEOPLE

Wat is mooier dan je logo op een USB stick? De hele vorm van de USB stick aanpassen naar het logo of huisstijl natuurlijk. Wij leveren 2D én 3D USB sticks geheel naar jouw ontwerp en wens. Uiteraard helpen we bij de realisatie: de ontwerpkosten zijn inbegrepen.

 

  • We kunnen 2D en 3D USB Sticks al leveren bij kleinere aantallen en bedrukken met PMS kleuren.
  • Op basis van een idee, afbeelding of product gaat onze design afdeling een ontwerp maken.
  • Geheel vrijblijvend.
    Nadat het ontwerp is goedgekeurd is de levertijd nog 10 tot 14 werkdagen.

USB STICKS MET VORM

De afgelopen jaren hebben wij heel veel ‘shape’ USB Sticks ontworpen en geproduceerd. Van  vrachtwagen tot vliegtuig, van yoga lerares tot 3D productverpakking. Bijna alles is mogelijk. Maar ook industriële producten als pompen, pijpen en gereedschappen behoren tot de mogelijkheden.

Enkele voorbeelden van onze ‘shape’ USB Sticks zie je hieronder. Maar we kunnen je nog véél en véél meer unieke shapes laten zien!

HÉ TAPES, IK WIL MET JULLIE BRAINSTORMEN!

USB-sticks in de eigen huisstijlkleur

Steeds meer bedrijven stellen hoge eisen aan USB producties. Zeker als het gaat om het naleven van huisstijlen. Tapes kan USB sticks leveren in eigen huisstijl kleuren. Wij hebben de mogelijkheid om de behuizing van de USB-stick te laten produceren in de gewenste Pantone kleuren. Het enige wat wij nodig hebben is een huisstijl handboek of de juiste pms waardes.

Om ervoor te zorgen dat de zelf ontworpen USB Stick ook echt de kleur krijgt die je wilt, werken we met het Pantone Matching System (PMS) kleurcoderingssysteem. Dit systeem zorgt voor duidelijkheid bij afspraken tussen de ontwerper en de drukker.

HÉ TAPES, NEEM CONTACT MET MIJ OP!