covid19

Corona Preventie

Corona preventie artikelen: 1,5 meter economie
Er wordt steeds meer duidelijk over het versoepelen van de intelligente lockdown en de consequenties die dat heeft voor ondernemers. Vanuit onze ‘CARE’ gedachte willen we graag met onze klanten meedenken. Om voldoende afstand en veiligheid te waarborgen bieden wij een aantal Corona Preventie artikelen aan, speciaal gericht op de 1,5 meter economie.

Antivirus frames
Vanuit het oogpunt om een oplossing te ontwikkelen voor horeca, kantoor en in een productieomgeving presenteren wij het Anti-virus display. Een lichtgewicht display met groot venster geschikt voor kantoor, horeca en openbare ruimtes. De schermen hebben een opening aan de onderzijde waartussen gemakkelijk te vegen is. De stabiele poten zorgen ervoor dat het scherm tegen een stootje kan.

De transparante sheet vormt een natuurlijke barrière, houdt ziektekiemen tegen en is eenvoudig te reinigen met een doek en een desinfectie middel. Het karton is 100% FSC gerecyled en maar liefst 10 mm dik. Dit zorgt voor een stevige basis, de dwars-poten aan onderzijde zijn er voor de stabiliteit.

• Leverbaar in diverse maten en kleuren 
• Bedrukken in huisstijlkleuren met logo
• Lichtgewicht en stabiel

Meer weten over Anti virus frames?? Mail ons voor een offerte

Corona Preventie Kit
Speciaal voor contact beroepen maar ook geschikt voor op kantoor, in het onderwijs en in andere sectoren. De Corona Preventie kit maakt het mogelijk om veilig te werken en biedt bescherming aan de drager/gebruiker en de mensen in de omgeving.

  •  50 mondmaskers CE gekeurd met certificaat
  •  Handgel modus 1000ml met pomp, 70% alcohol desinfectie
  • Face Shield CE gekeurd met certificaat
  • Prijs vanaf €95,- ex. btw per kit

Corona Preventie Kit bestellen? Stuur ons een mail en bestel direct

Stickers, Signs & Boarding

Ook voor stickers & signs i.v.m. de 1,5 meter economie kun je tijdelijk bij TAPES terecht. Wij kunnen een standaard assortiment aanbieden van stickers, vloerstickers, signs en acryl-preventie schermen.

Klik op de overzicht button om het totale aanbod te zien. De prijzen vind je in de prijslijst PDF.

Stickers en Signs bestellen? Mail ons of stuur ons een bel mij verzoek!