Black Friday

Black Friday Deals

AVASTOR PDX310 2TB USB-C Rugged

De AVASTOR PDX310 USB-C Rugged is een robuuste draagbare harde schijf die uitstekende bescherming biedt voor uw waardevolle gegevens en uitzonderlijke overdrachtssnelheden levert.
De PDX310 is compatibel met USB 3.1 / 3.0 en Thunderbolt 3 en wordt gevoed via de meegeleverde USB-kabels of optionele voedingsadapter (niet inbegrepen). Het schokbestendige ontwerp heeft een aluminium behuizing omhuld met een hoes van siliconenrubber voor maximale bescherming en waterbestendigheid.

De PDX310 ontworpen en geassembleerd in de VS en wordt ondersteund door een garantie van 3 jaar.

  • Interface: USB-C (Compatible with USB 3.1 / 3.0 / 2.0 and Thunderbolt 3)
  • Rubber encased aluminum provides shock, drop, anti-slip and water resistance
  • USB 3.1 Gen2 transfer speeds (Up to 10Gbps)
  • Bus-powered or external adapter (optional)
  • Military-grade, tested to MIL-STD-810G 516.6 (shock test)
  • 3 Year Limited Warranty
  • Package includes: PDX310, USB-C, USB C-C cable, USB C-A cable, user guide.

Black Friday Stapelkorting!
1 ex. € 265.-
2 ex. € 510.- ( € 255.- p.s.)
3 ex. € 735.- (€ 245.- p.s)

Prijzen zijn ex. btw

LaCie 1Big dock 8TB

Centraliseer met een externe harde schijf en Thunderbolt 3-dock
Laptops zijn tegenwoordig krachtig en draagbaar, maar door hun slanke vormgeving hebben ze minder poorten en sleuven voor geheugenkaarten en vragen ze hierdoor om meer dongles. Met de LaCie 1big Dock kunt u niet alleen grote hoeveelheden beeldmateriaal opslaan en er een back-up van maken, maar ook uw telefoon en USB-apparaten opladen, bestanden offloaden, professionele 4K-monitors aansluiten en uw laptop van stroom voorzien. En dat allemaal met één kabel van uw schijf naar uw laptop die ongelooflijke Thunderbolt™ 3-prestaties biedt.

Een krachtige harde schijf voor intensieve projecten
De 1big Dock is uitgerust met een Seagate IronWolf Pro Enterprise-schijf, uw geheime ingrediënt om deadlines sneller dan ooit te halen. Met werkbelastingen tot 300 TB/jaar is deze krachtige HDD speciaal ontworpen voor hoge prestaties bij 7.200 RPM. Bovendien biedt deze schijf ook vlot energiebeheer, een massieve opslagcapaciteit en 24×7 betrouwbaarheid. En voor de ultieme gemoedsrust krijgt u er ook nog eens een garantie van 5 jaar bovenop.

Black Friday Deal
€ 388.-

Prijzen zijn ex. btw


LaCie Rugged USB-C SSD

Ultrasnel. Beyond Rugged. 1TB & 2TB
LaCie Rugged® SSD biedt filmmakers en DIT’s een aanzienlijke boost dankzij Seagate® FireCuda® NVMe-snelheden tot 950 MB / s met encryptie plus stof-, water- en valweerstand in een handpalmoplossing. Geniet van een ruime capaciteit van maximaal 2 TB en naadloze compatibiliteit met Thunderbolt ™ 3, USB-C en USB 3.0 op zowel Mac®- als Windows®-computers.

Verhoog uw 4K-videoproject
Rugged SSD voldoet aan de verlangens van filmmakers en DIT’s voor snelle overdrachten en bewerkingskracht, extreme robuustheid en wachtwoordbeveiliging voor maximale bestandsbeveiliging.

Black Friday Deal
1TB € 188.-
2TB € 335.-

Prijzen zijn ex. btw

Meer weten over harde schijven en dataopslag?

X