Nu met €250,-korting!
De Areca ARC-8050T3U 6-Bay Thunderbolt 3 Desktop RAID

Voeg een wereld aan opslagmogelijkheden toe aan je Mac- of Windows-computer met de ARC-8050T3U 6-Bay Thunderbolt 3 Desktop RAID Storage Array van Areca. Uitgerust met zes sleuven, kun je 3,5-inch harde schijven en solid-state schijven installeren, wat dit geschikt maakt voor audio- en videoproducenten. Met een handvol RAID-niveau-opties kun je specificeren hoe je gegevens worden behandeld. Thunderbolt 3-technologie biedt je datasnelheden tot 40 Gb/s en de mogelijkheid om tot vijf extra Thunderbolt 3-apparaten door te lussen voor uitgebreide functionaliteit.

De ARC maakt gebruik van een 1,2 GHz Dual-Core SAS ROC-processor en 2GB DDR3-1866 MHz on-board cache om stabiliteit te garanderen bij het uploaden en downloaden van gegevens. Je kunt een dedicated display aansluiten om de ARC te monitoren via de DisplayPort-uitgang, waardoor je diepgaande gegevens over je array kunt bekijken. Dubbele 2700 rpm koelfans houden je schijven koel door warmte uit de achterkant van de array af te voeren.

Nu tijdelijk met €250,- Tapes Topper Korting! Deze korting geldt op elke ARC-8050T3U 6-Bay, ongeacht de capaciteit (36 TB tot 132 TB)

Over Areca Raid-systemen

Areca RAID-systemen, waar geavanceerde technologie en betrouwbaarheid samenkomen om uw dataopslagbehoeften te overtreffen. In de wereld van vandaag, waar data de ruggengraat vormt van elk bedrijf, begrijpen we het belang van het veilig en efficiënt beheren van uw waardevolle informatie. Areca RAID-systemen bieden niet alleen een robuuste bescherming tegen dataverlies, maar garanderen ook een optimale prestatie, waardoor uw bedrijfsvoering soepel en zonder onderbrekingen verloopt.

Areca, een gerenommeerd merk in de IT-industrie, staat bekend om zijn hoogwaardige RAID-oplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen. Met een breed scala aan RAID-configuraties, bieden Areca RAID-systemen een flexibele aanpak voor elke opslagstrategie, waarbij veiligheid, snelheid en capaciteit centraal staan.

Highlights Areca ARC-8050T3U 6-Bay

HÉ TAPES, IK WIL DIT SYSTEEM!

Wil je liever eerst persoonlijk advies? Je kunt altijd contact opnemen met een van onze storage specialisten.

Thunderbolt en USB Protocol
in ONE RAID Storage Thunderbolt 3 Port

De bestaande Thunderbolt 3-poort op de RAID-opslag ondersteunt geen compatibiliteitsmodus voor USB-C-computerpoorten. De nieuwste ARC-8050T3U Thunderbolt 3-poort van Areca ondersteunt zowel het Thunderbolt 3 als het USB-protocol, waardoor gebruikers van alleen USB-computers en gebruikers van Thunderbolt-computers naadloos toegang hebben tot dezelfde opslag.

T3U_cable_connection Areca

Pluspunten Areca ARC-8050T3U 6-Bay

• Hoogwaardige 40Gbps Thunderbolt 3-interface

• Ondersteunt gelijktijdige 4K in-/uitvoerworkflow

• Ondersteunt een USB-C computer port

• Volledige ondersteuning voor Apple M1-chip op Macs

• Configuratie via de Thunderbolt/LAN-poort/LCD

• 1m 40Gb/s actieve Thunderbolt™ 3 (USB-C) kabel inbegrepen

• Geavanceerde configuratie voor video prestatie-instellingen

• Biedt enterprise klasse gegevensbescherming en beveiliging

• Hardware-encryptie op controller-niveau (niet voor 4-Bay)

• Intelligente aan/uit-functie voor gegevensintegriteit

• Ondersteuning voor SED-functie (zelfversleutelende schijven)

• Firmware-update van harde schijven in één keer

Varianten van 36 TB tot 132 TB

Voordelen van Areca RAID-systemen

Betrouwbaarheid en Veiligheid: Areca RAID-systemen bieden een extra laag bescherming voor jouw data, waardoor het risico op dataverlies door schijffouten aanzienlijk wordt verminderd.

Hoge Prestaties: Areca RAID-oplossingen zijn geoptimaliseerd voor snelheid en efficiëntie, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven die grote hoeveelheden data verwerken.

Schaalbaarheid: Naarmate een bedrijf groeit, kunnen Areca RAID-systemen eenvoudig worden uitgebreid om aan de toenemende opslagbehoeften te voldoen.

Gebruiksgemak: Areca RAID-systemen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor ze eenvoudig te configureren en te beheren zijn, zelfs voor niet-technische gebruikers.

Meer informatie over alle Areca RAID-Systemen?

Of je nu op zoek bent naar een manier om data te beveiligen, de toegangssnelheid te verhogen, of simpelweg de opslagcapaciteit uit te breiden, Areca biedt een oplossing die is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Met een gebruiksvriendelijke interface, eenvoudige installatie en ondersteuning van een deskundig team, maken Areca RAID-systemen het eenvoudiger dan ooit om data effectief te beheren.

Naast de Areca ARC-8050T3U 6-Bay zijn er nog andere Areca Raid systemen. De ARC-8050T3U is er ook als 4-bay, 8-bay en 12-bays RAID-opslag.

Ben je klaar om jouw dataopslag naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met Tapes.nl op voor een vrijblijvend gesprek over hoe Areca RAID-systemen jouw bedrijf kunnen transformeren.

HÉ TAPES, IK WIL NAAR DE STORAGE SHOP