PVC passen bedrukken

PVC passen bedrukken

PVC passen bedrukken

Ook als je PVC passen bedrukken laten wilt, ben je bij deze webshop aan het juiste adres. Dit materiaal is een goede keuze als fundament voor een pas. Alhoewel het een goedkoop materiaal is, is het desalniettemin een materiaal van een hoogwaardige kwaliteit dat gemakkelijk te bewerken is. Het is dan ook een populaire keuze als materiaal voor een pas. Bij ons kun je PVC pasjes bedrukken op de manier die jij voor eigen hebt, inclusief eigen design.

TAPES.NL & CARD TOEPASSINGEN

Lever zelf een ontwerp aan of laat de pas ontwerpen door onze design afdeling. Maak de pas ook ‘smart’ door gebruik te maken van geprogrammeerde RFID en NFC chips. Daarmee is het mogelijk om de passen te koppelen aan een loyaliteitsprogramma of een kaartmanagementsysteem. Heel veel bedrijven en organisaties gingen je al voor. Vaak volledig gepersonaliseerd wat betreft opdruk, oplage en technische specificaties. Bij TAPES.NL informeren we je graag over alle mogelijkheden die passen te bieden hebben.

Klantenkaarten
Cadeaukaarten
Spaarkaarten
Loyaltykaarten
Toegangspassen
Supporterskaarten
Ledenpassen
Legitimatiepassen
Schoolpassen
Visitekaartjes
Bonuskaarten
Vriendenpassen
Tankpassen
Studentenpassen
Eventpassen

Hé TAPES, vertel mij alles over cards

De voordelen van PVC passen bedrukken

Je staat er misschien niet bij stil, maar we gebruiken veel passen in ons dagelijks leven. Als je een keer met de trein of bus reist, maak je gebruik van een OV chipkaart. Als je gebruik wilt maken van kortingen bij een supermarkt, maak je gebruik van een bonuspas. Als je geld gaat pinnen, maak je gebruik van een bedrukte pas. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is bij deze verschillende soorten passen van belang dat deze geheel op maat gemaakt kunnen worden. Dit kan bij ons. Hierbij heb je meerdere opties qua dikte en bedrukkingen. Wij kunnen een bedrukking voor je ontwerpen, maar het is tevens mogelijk dat je ons een eigen ontwerp aanlevert. Daarnaast kan een PVC pas op andere manieren gepersonaliseerd worden. Zo kan deze voorzien worden van een streepjescode, reliëf, NAW gegevens, sleufgaten, kraslagen en nog veel meer. Daarom kies je dus voor TAPES.nl.

PVC passen bedrukken in onze webshop

PVC passen bedrukken kan leiden tot diverse soorten kaarten. Hierbij kun je denken aan klantenkaarten, maar ook aan cadeaukaarten of ledenpassen. Er zijn bijzonder veel toepassingen mogelijk op het gebied van PVC passen. Wat je ook nodig hebt, wij kunnen het voor je bedrukken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Via onze site kun geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

VERPAKKINGEN & BADGEHOUDERS

Elke pas kan worden voorzien van een tailor-made verpakking. Denk hierbij aan een cadeauverpakking, een bedrijfsverpakking of een verpakking met uitleg over het gebruik en de inzet van de pas. Er is keus uit een groot aantal verpakkingen. Een standaard verpakking is al vanaf 10 stuks leverbaar, Een compleet gepersonaliseerde kartonnen verpakking, eventueel uitgevoerd met spotvernis en een preeg is ook mogelijk. Onze designafdeling denkt graag mee! Een badge- of pashouder voor een event of om toegangspassen te beschermen? Geen probleem ook die kunnen leveren.

Meer weten over cards en de vele mogelijkheden?