Waarom Tapes.nl de ideale storage en media partner is

Bij Tapes.nl begrijpen we de unieke behoeften van het bedrijven en ondernemers als het gaat om opslag en archivering van data en media. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten en diensten, speciaal ontworpen om aan specifieke eisen te voldoen. Wat kun je van ons verwachten? 

 • Uitgebreid assortiment: Altijd de juiste producten vindt die passen bij uw zakelijke behoeften.
 • Hoogwaardige Kwaliteit: Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit van onze producten.
 • Deskundige en persoonlijke ondersteuning: Ons team van experts staat klaar om te adviseren en te ondersteunen.
 • Snelle en Betrouwbare Levering:  Snelle en betrouwbare levering van bestellingen, zodat je altijd op ons kunt rekenen.
 • Flexibele Oplossingen: Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij flexibele oplossingen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en budget. 

Kies voor Tapes.nl en ervaar de combinatie van kwaliteit, service en expertise. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen ondersteunen met onze betrouwbare storage en media-oplossingen. En dat al meer dan 35 jaar!

Data management MKB Tapes.nl

Uitgebreid Assortiment Tapes.nl

Tapes.nl is de ideale partner als het gaat om opslag- en mediaproducten vanwege ons uitgebreide assortiment en jarenlange expertise.
Wij bieden een breed scala aan betrouwbare en kostenefficiënte opslagoplossingen, variërend van harde schijven tot LTO-Tapes en RAID oplossingen tot innovatieve Cloudopslag oplossingen.
Wij zijn de one-stop-shop en partner als het gaat om storage media!

HDD/SSD

RAID

Geheugen kaarten

SAN

Card Readers

Hoogwaardige Kwaliteit

De kwaliteit van de storage- en mediadragers is cruciaal voor het behoud van belangrijke bedrijfs- en klantendata. Tapes.nl garandeert producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strenge industrienormen. Dit zorgt voor betrouwbare opslag en uitstekende toegankelijkheid van opgeslagen materiaal (Back-up) en de gearchiveerde data (data archief) van het bedrijf. Dit is essentieel voor onze partners en voor de strikte wetgeving omtrent data en de opslag ervan.

Deskundige en persoonlijke ondersteuning

Tapes.nl onderscheidt zich door deskundige technische ondersteuning. Ons team van specialisten begrijpt de unieke behoeften van ondernemende bedrijven en staat klaar om advies en ondersteuning te bieden bij de keuze van de juiste producten en oplossingen. Of je nu vragen heeft over de nieuwste technologieën of hulp nodig heeft bij het oplossen van een specifiek probleem, onze specialisten helpen je graag verder.

We staan 5 dagen per week voor je klaar en zetten graag dat extra stapje om jouw vragen of problemen op te lossen.

LTO

Batterijen

Gaffer tape

Optical Media

Cloud

Snelle en Betrouwbare Levering

In de huidige 24-uurs economie is tijd geld en de snelheid van levering kan een cruciale factor zijn in het succes van projecten. Tapes.nl begrijpt dit en biedt snelle en betrouwbare leveringsopties aan, zodat je nooit hoeft te wachten op essentiële materialen. Met onze efficiënte logistieke processen zorgen we ervoor dat bestellingen snel en veilig worden geleverd.

Met Tapes.nl Express Service bieden wij een snelle levering van Harde Schijven, RAID/SAN & NAS Systemen, geheugenkaarten en overige storage & media producten, in heel Nederland. Binnen 3 uur leveren wij jouw order, mits op voorraad. Geen voorraad? Dan adviseren wij je graag een alternatief product.

Flexibele Oplossingen

Elke sector en ieder bedrijf is uniek, en daarom biedt Tapes.nl flexibele oplossingen die aangepast kunnen worden aan specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar advies, meedenkend vermogen, bulkhoeveelheden of speciale formaten, wij kunnen een oplossing op maat bieden die past bij elk bedrijf.

Waarom FMA, marketing & media auditer, koos voor Tapes.nl

“Zoals bijna iedereen tegenwoordig was ik op zoek naar een NAS oplossing voor fma, zodat alle medewerkers zowel vanuit België als Nederland makkelijk bij onze data en content kunnen komen. Kortom, je bestelt iets online, het wordt geleverd en vervolgens kom je erachter dat bij het installeren nog iets meer komt kijken dan een simpele harde schijf. Ik had dus wat hulp nodig en kwam hier online niet uit. Ook de verkopende partij bood geen ondersteuning. Dus na wat googelen kwam ik bij Tapes.nl terecht. Een belletje later was het probleem met ons systeem gelijk opgelost”.

Op zoek naar de juiste workflow of back-up strategie? Tapes.nl adviseert je graag!

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan voorzien van de beste storage en media-opslagproducten, deskundige ondersteuning, en flexibele, kosteneffectieve oplossingen, dan is Tapes.nl de perfecte keuze.

Vrijblijvend Scan & Adviesgesprek

We komen graag bij je langs om te kijken welke producten en diensten het best passen bij jouw organisatie en workflow. Wat we doen tijdens een Scan & Adviesgesprek?

Scan

 • Wat is de gewenste workflow?
 • Alleen back-up of ook archivering?
 • Hoeveelheid data- en content?
 • Wat is het budget?
 • Aanvullende wensen en eisen?

Advies

 • Tapes.nl geeft een vrijblijvend advies.
 • Tapes.nl stelt de juiste producten samen.
 • Tapes.nl geeft een vrijblijvende offerte af.

PLAN NU EEN ADVIES GESPREK MET DE SPECIALISTEN VAN TAPES.NL

Tapes.nl is als specialist in storage en media feilloos in staat om bedrijven de best passende oplossing voor workflows, back-ups en data archivering te adviseren én te leveren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw mediaproductie naar een hoger niveau kunnen tillen.