Waarom Tapes.nl de ideale partner is voor mediaproductiebedrijven

In de dynamische wereld van mediaproductie is het essentieel om te kunnen vertrouwen op betrouwbare en efficiënte partners. Tapes.nl staat bekend als een vooraanstaande leverancier van opname- en opslagoplossingen voor mediaproductiebedrijven. En dat al meer dan 35 jaar!

Uitgebreid Assortiment Tapes.nl

Tapes.nl biedt een breed scala aan producten die essentieel zijn voor mediaproductie, zoals Harde schijven, RAID systemen, Pro USB-Sticks, Card Readers en audio- en zelfs videocassettes.
Ook voor hard-to-find formaten en LTO-Tapes ben je bij ons aan het juiste adres. Dit uitgebreide assortiment maakt het gemakkelijk voor productiebedrijven om alles te vinden
wat ze nodig hebben onder één dak, wat bijdraagt aan een efficiënter aankoopproces. Tapes.nl is de one-stop-shop voor storage media!

HDD/SSD

RAID

Geheugen kaarten

SAN

Card Readers

Hoogwaardige Kwaliteit

De kwaliteit van de storage- en mediadragers is cruciaal voor het behoud van de integriteit van audiovisueel materiaal. Tapes.nl garandeert producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de strenge industrienormen. Dit zorgt voor betrouwbare opslag en uitstekende reproductiekwaliteit van het opgenomen materiaal, wat essentieel is voor professionele mediaproductiebedrijven.

Deskundige en persoonlijke ondersteuning

Tapes.nl onderscheidt zich door deskundige technische ondersteuning. Ons team van specialisten begrijpt de unieke behoeften van mediaproductiebedrijven en staat klaar om advies en ondersteuning te bieden bij de keuze van de juiste producten en oplossingen. Of je nu vragen heeft over de nieuwste technologieën of hulp nodig heeft bij het oplossen van een specifiek probleem, onze specialisten helpen je graag verder.

We staan 5 dagen per week voor je klaar en zetten graag dat extra stapje om jouw vragen of problemen op te lossen.

LTO

Batterijen

Gaffer tape

Optical Media

Cloud

Snelle en Betrouwbare Levering

In de mediaproductie-industrie is tijd geld en de snelheid van levering kan een cruciale factor zijn in het succes van projecten. Tapes.nl begrijpt dit en biedt snelle en betrouwbare leveringsopties aan, zodat je nooit hoeft te wachten op essentiële materialen. Met onze efficiënte logistieke processen zorgen we ervoor dat bestellingen snel en veilig worden geleverd.

Met Tapes.nl Express Service bieden wij een snelle levering van Harde Schijven, RAID/SAN & NAS Systemen, geheugenkaarten en overige storage & media producten, in heel Nederland. Binnen 3 uur leveren wij jouw order, mits op voorraad. Geen voorraad? Dan adviseren wij je graag een alternatief product.

Flexibele Oplossingen

Elk mediaproductiebedrijf is uniek, en daarom biedt Tapes.nl flexibele oplossingen die aangepast kunnen worden aan specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar bulkhoeveelheden of speciale formaten, wij kunnen een oplossing op maat bieden die past bij jouw project en budget.

Waarom televisieproducent Tuvalu Media kiest voor LTO-Tape Data Archivering

“TAPES.nl is sinds de oprichting van Tuvalu een van onze vaste partners. Ze denken en adviseren mee over alle vormen van Recording Media en data-archivering. Ze leveren ons professionele harde schijven, geheugenkaarten, Tape Drives en LTO-Tapes. Maar wat ze helemaal goed maakt is dat ze ook supplies leveren die onmisbaar zijn voor ons. Klinkt misschien gek, maar batterijen en bijvoorbeeld Gaffer tape leveren zij ook gewoon aan ons. Tapes is echt een fijne partner. Daarbij verloopt de samenwerking altijd fijn en leveren ze…altijd”!

Op zoek naar de juiste workflow of back-up strategie? Tapes.nl adviseert je graag!

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan voorzien van de beste storage en media-opslagproducten, deskundige ondersteuning, en flexibele, kosteneffectieve oplossingen, dan is Tapes.nl de perfecte keuze.

Vrijblijvend Scan & Adviesgesprek

We komen graag bij je langs om te kijken welke producten en diensten het best passen bij jouw organisatie en (video)workflow. Wat we doen tijdens een Scan & Adviesgesprek?

Scan

  • Wat is de gewenste workflow?
  • Alleen back-up of ook archivering?
  • Hoeveelheid data- en content?
  • Wat is het budget?
  • Aanvullende wensen en eisen?

Advies

  • Tapes.nl geeft een vrijblijvend advies.
  • Tapes.nl stelt de juiste producten samen.
  • Tapes.nl geeft een vrijblijvende offerte af.

PLAN NU EEN ADVIES SCAN IN MET DE SPECIALISTEN VAN TAPES.NL

Tapes.nl is als specialist in storage en media feilloos in staat om bedrijven de best passende oplossing voor workflows, back-ups en data archivering te adviseren én te leveren. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw mediaproductie naar een hoger niveau kunnen tillen.