Tapes is dé specialist in storage en media

Al 35 jaar lang!

Videobrochures en kerstkaarten Tapes.nl

VOOR JE HET WEET….. IS HET KERST!
ONTDEK ONZE INTERACTIEVE KERSTKAARTEN EN VIDEOBROCHURES

SPECIALIST WORD JE NIET ZOMAAR

35 jaar kennis en creativiteit. Als toegewijde vakidioten zorgen wij ervoor dat onmogelijke zaken mogelijk worden. Als wij het niet voor je kunnen ‘fixen’… moet je je pas echt zorgen gaan maken.

Flexibel
Elke klant of partner heeft weer eigen wensen en eisen. Daarom hebben wij graag direct contact met onze klanten. Om snel tot de kern te kunnen komen en daardoor snel te kunnen schakelen én leveren. 

Persoonlijk
Heb je een vraag of ben je op zoek naar een specifieke oplossing? Dan staat ons team van specialisten voor je klaar. Neem direct contact met ons op voor persoonlijk advies en hulp.

Wat klanten zeggen over TAPES.nl

MEDIA & STORAGE SPECIALIST VOOR PROFESSIONALS

Data wordt steeds waardevoller voor een bedrijf of organisatie. Maar hoe ga je er mee om? Hoe sla je al die data op en hoe zorg je ervoor dat de data bewerkbaar blijft voor de medewerkers? Bij TAPES.nl bieden we meer dan 35 jaar kennis over het juist opslaan en archiveren van media, data en content. Of het nou om RAID, NAS en SAN systemen gaat. Of om complete LTO-Tape libraries. We adviseren en installeren altijd de best passende oplossing.

Scan aanvragen

Problemen met het juiste beheer van jouw waardevolle content en data? Wat zijn de beste opties voor jouw organisatie. Koop je nog meer harde schijven? Schaf je een compleet nieuw storage systeem aan? Wat zijn de opties? En welk product sluit het beste aan bij de wensen van jouw organisatie? We komen graag bij je langs om te kijken welke producten en diensten het best passen bij jouw organisatie en workflow. 

HÉ TAPES, IK WIL NAAR DE STORAGE SHOP!

Let op: Prijzen en leverdata Harde Schijven en overige storage producten onder druk! Lees hier meer.

VOOR DE CREATIVE PROFESSIONAL!

Ervaar de snelheid van Oyen Digital

Oyen Digital is een innovatieve ontwikkelaar en fabrikant in de storage industrie, gespecialiseerd in externe solid-state en conventionele harde schijven voor videomakers, onafhankelijke filmmakers, professionele fotografen en vele andere creatieven.

Tapes.nl is officieel importeur en distributeur van Oyen Digital voor NL én Europa.

ALS HET ECHT GEZIEN MOET WORDEN!
VIDEOPACK BROCHURES & DISPLAYS

De boodschap die iedereen opent en bekijkt

 De combinatie tussen print en video levert je een VideoPack brochure op. De beste manier om een boodschap, felicitatie, uitnodiging of bijvoorbeeld een medische handleiding te presenteren aan mensen. Het haarscherpe lcd-scherm brengt de video content op een bijzondere manier bij mensen onder de aandacht. Ideaal om je bedrijf, merk of dienst te promoten. 

Klantenbeoordeling 4/5

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies

GRATIS DOWNLOAD:

Inspiratie voor het delen van jouw content!

MARKETING INSPIRATIE: DOWNLOAD HEM NU!

Inspireren doen we graag. Door slimme technologie zoals NFC, met briljante VideoPack producten, hoogstaande storage producten én ook met mooie praktijkvoorbeelden van klanten en relaties. We hebben al onze ideeën en nieuwe producten voor 2022 in een handige brochure gezet voor je. En die…kun je nu gratis downloaden. Vragen? Zin in een brainstorm? Of een sample opvragen uit de brochure? We staan voor je klaar!

ONZE MERKEN

Interactive Paper: connecting people to brands

Meer uit print halen! Met Interactive Print van Tapes.nl verhoog je de conversie van en print campagne met 37%!! Door de toevoeging van NFC maken wij papier interactief. Door te Tappen met een smartphone kan direct content worden ontsloten zoals:

• Een video of videoboodschap
• Een website
• Een cashback actie
• Een win-actie
• Toegang tot een (online) event

Er is nog veel meer mogelijk. Vraag onze specialisten naar de opties.

TAPES UPDATES


USB -C / On The Go

USB-C-OTG-Tapes-2022

Het geheugen van smartphones en tablets is vaak snel vol. Zeker met alle content die we dagelijks opslaan en bekijken. Een USB-C/OTG stick is de ideale oplossing. De perfecte en vaak broodnodige premium waar iedereen wel raad mee weet. Te bedrukken en te voorzien van een eigen verpakking. Bekijk al onze USB-C/OTG modellen in onze USB-Shop. Een sample sturen we je graag toe!

Cardboard Blaster

Cardboard-blaster-Tapes-2022

Ben je als merk of bedrijf echt op zoek naar een unieke premium of gadget? Dan kan Tapes je helpen. Wij creëren 2D & 3D gadgets die passen bij de branding van uw bedrijf of merk. Deze custom gadgets kunnen bedrukt worden met een logo of boodschap. Wat dacht je van onze eigen Cardboard Blaster? Een unieke kartonnen speaker die houw favoriete muziek afspeelt. Duurzaam, leuk en compleet in eigen huisstijl te verkrijgen.

ONZE KLANTEN